Sofiia Ts

Крем навколо очей Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream

Крем навколо очей Haruharu Wonder Black Rice Bakuchiol Eye Cream

Привіт дівчата! Якраз ближче до мого дня народження рішила написати відгук про крем під очі, метафорично вийшло 😄

Сьогодні на обзорі мій перший крем під очі (патчі і крем Q+A рахувати не буду), яким користуюсь 3 тижні. Дуже довго сумнівалась між кремом від Beauty of Joseon з ретиналем або взяти спробувати безпечну заміну з бакучіолом (рослинна альтернатива ретинолу, можна користуватись вагітним) від Haruharu. Спитаєте чому? Бо шкіра тонка, боялась реакціїї і дарма витрачених коштів, хоча знаю про ретинолові сходинки і велику перевагу ретинолу, проте дала шанс бакучіолу.

З дитинства від природи в мене присутні синячки під очима через тонку шкіру, це вирішується тільки хірургічним методом. Проте мене почали турбувати сухість зони навколо очей та мімічні зморшки, видимі сальні залози. Метою було більше зволожити шкіру і краще зрегулювати діяльність сальних залоз.

Я була скептично налаштована, бо вважаю, що крем для обличчя можна використовувати на все лице. Але думаю уже дам шанс крему під очі, може щось і виправить. І знаєте, я була вражена, що хоч і трошки, але ефект є! А саме ущільнення шкіри та і вирівнявся тон. І це враховуючи недоспані ночі через тривоги. Фото до та після нижче ⬇️

Дизайн крему дуже мені полюбився, в найкращих рисах для мінімаліста. Крем в тубусі і дозатором, який має мінімальний контакт з зовнішнім світом. Думаю 20 мл засобу вистачить на дуже довго. Бо ледь одного натиску вистачає на два ока.

Текстура гелево-кремова, розподіляється більше як крем. Вбирається миттєво, залишає приємний бархатистий фініш (але є зволоження!), без липкості.

Water, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Bakuchiol, Stearyl Alcohol, Carbomer, Cetearyl Glucoside, Tromethamine, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Extract, Cetyl Palmitate, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Olivate, Polyisobutene, Myristyl alcohol, Phyllostachys Pubescens Shoot Bark Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Aspergillus ferment, Ethylhexylglycerin, Panax Ginseng Root Extract, Cyclodextrin, Adenosine, Lauryl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sorbitan Oleate, Glucose, Wheat Amino Acids, Natto Gum, Pentylene Glycol, Madecassoside.

Крем на базі води, гліцерину та соняшникової олії (некомедогенна!). З активів тут найперший ніацинамід (для освітлення зон), бакучіол 0,5% ( має антимікробні, протизапальні та освітлювальні властивості), екстракти чорного рису, бамбуку, японського перцю, моху, корейської квітки паскви, гіалуронова кислота. Звичайно це підкріплено безпечною кількістю розчинників та регуляторів для всмоктування всіх корисних речовин.

Чи зробив він чудо? Не сказала би. Чи жалію, що взяла? Також ні. Чи ще раз би взяла? Можливо. Все таки всі мої думки зміщується до того, що появу зморшок вирішує спосіб життя - а саме, харчування, сон, стрес, кількість спожитої води, захист ві сонця, активність мімічності та, звичайно, просте старіння 😄 і т. д.. Тому дівчата, бережіть своє здоров'я і ваш організм вам подякує та буде випромінювати це через здоровий зовнішній вигляд 🤍