Boum Do brasil
Після гарно досвіду з Vanille Sa Pomme d'Amour, сміливо можу рекомендувати.
https://club.makeup.com.ua/post/29481/
Мені дуже хотілося спробувати ще, вибір стояв між Candy Land та Do Brasil. Але про Candy Land було багато відгуків, що він більш зимовий, куди вже. Do Brasil часто порівнювали з Sol de Janeiro Cheirosa '62, але не знайома з ароматом. Мені особисто віддалено схоже на Mancera Coco Vanille.
В перше наше знайомство було дивним, кохання не відбулося. Я відчувала Рina Сolada, молочну кашу, розмочене кокосове печиво, плюс боялася, що почне душити. Він відправився постояти і це було дуже правильне рішення.
Почну з піраміди.
Початкова нота: Кокосова вода, Мандарин, Тіаре;
Сердце: Печево, Геліотроп, Кокосове молоко;
Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Сандал.
Тут відчувається вся піраміда, але по особливому на моїй шкірі відкривається геліотроп, квітково-бальзамічними нотами з пряною гіркістю мигдалю, дуже цікаво буде почитати, як відкриється на дівчатах.
Спочатку відчувається цитрусова свіжість мандарину, яка переплітається з легкістю кокосової води, тіара на мені відкрилась більше жасмином з медом, але мені дуже сподобалось.
Далі для мене просто кондитерський цех, геліотроп добавив свої корективи, аромат кокосового бісквіта з мигдальною есенцією, яка дає відчутну гірчинку на мені. Боялась, що саме вона буде душити, але помилилась.
Піраміда відкривається на мені досить довго кінцеві ноти я відчула не відразу. Відчувається ніжна ваніль з землянистим сандалом, мускус відчуваю більш легше.
Аромат літнього свята біля моря, хоч не завжди товаришую з кокосом, але він вартий уваги, в ньому немає насиченої солодкості, але він точно дає про себе знати оточуючим. Йому обов’язково потрібно постояти, навіть краща стала стійкість 4-6 годин. На одязі до прання відчутний легкий аромат. В дощову погоду гарно себе показав звучав більш свіжіше, але водночас зігріваюче. Do Brasil – це відпустка у флаконі, аромат, що переміщає подалі від усього, хоч і на пару годин.
Коментарі (0)