Швець Карина🤍

Аромат, який пахне печивом

Аромат, який пахне печивом

Про цей парфум я дізналась у клубі: хтось в коментарях написав, що це запах бісквіту і кокосу, ну і звичайно ж мені, як поціновувачці подібних композицій, одразу захотілось його спробувати.

Хоч аромат і бюджетний (~450 грн за 100 мл), я все одно не ризикнула одразу брати повний флакон, бо знаю, що іноді мені може «не зайти».

Таким чином у мене опинився відливант на 10 мл, і це вийшло трохи дорожче (60 грн за сам парфум і + атомайзер та доставка).

Але краще так, ніж взяти цілий флакон і потім не знати, що з ним робити.

Аромат, який пахне печивом

Загалом всюди пишуть, що це клон Sol de Janeiro Cheriosa 62, але саме той аромат я не тестувала. Знаю, що домінуючими нотами там є фісташка (🤤) в поєднанні з карамеллю.

Піраміда Boum do Brasil:

🥥Початкові ноти: кокосова вода, танжерин, квітка тіаре

🍪Ноти серця: печиво, кокосове молоко, геліотроп

🍦Базові ноти: ваніль, мускус, сандал

Мені при першому розпиленні відчувається печиво, щедро розмочене в кокосовій воді.

Аромат зі старту трохи різкий, може бити в ніс, але через кілька секунд це проходить.

Печиво тримається не дуже довго, воно йде приблизно за хвилин 10, після чого лишається флер тіаре - легкий, ненавʼязливий, дуже приємний білоквітковий солодкуватий аромат. Він тут дуже виражений.

Таким чином, коли йде сухе печиво, то його аромат змінюється кокосовим бісквітом - більш вологим і гарячішим. Ну і багато ванілі, звичайно ж.

Стійкість у аромату помірна - години дві на шкірі, на одязі, як зазвичай, тримається набагато довше. Не шлейфить (можливо лише самий мінімум), сидить ближче до шкіри.

Загалом аромат звучить цільно, він не кричущий і головне, що не звучить дешево.

Правда, він і серйозно не звучить, але то таке)) читала багато відгуків, у яких писали «я не можу собі дозволити так пахнути» типу через вік чи ще чомусь, камон, а через що?

Просто тому що в голові така установка, що солоденькими печеньками і карамельками пахнуть лише 16річні дівчата, а не дорослі жінки?

Я вважаю, що це абсолютно дурна думка і треба користуватись тими ароматами, які подобаються.

Мені сподобався Boum do Brasil - так, він трохи легковажний, але в цьому його краса. Такий безтурботний аромат переносить на якісь тропічні пляжі та додає яскравості в сірі будні, хіба в цьому є щось погане? Думаю, що це чудово.

Правда я поки так і не зрозуміла, чи хочу придбати собі повнорозмір. Це буде видно влітку, бо відчуваю, що буду ним поливатись тільки так.