Ганночка Тетяна

Чим сподобалась і чому не куплю повторно

Чим сподобалась і чому не куплю повторно
Чим сподобалась і чому не куплю повторно
Чим сподобалась і чому не куплю повторно
Чим сподобалась і чому не куплю повторно

Не дивлячись на багато негативних відгуків, я все одно вирішила спробувати цю сироватку і для знайомства взяла невеликий об'єм 20 мл.
В парі також взяла протеїнову маску цієї ж марки, яка мені сподобалась, але сироватка склала неоднозначні враження...

Чим сподобалась і чому не куплю повторно

Я обожнюю всілякі незмивні кремоподібні засоби для додаткового догляду за волоссям, бо воно у мене пошкоджене, з посіченими кінчиками. Без подібних вже не обходжусь.
Сироватка у зручному форматі: м'яка пластикова туба з витягнутим носиком, який дозволяє легко контролювати потрібну порцію.

Сироватка на вигляд ідентична як у La'dor (та, що сироватка-клей) така ж напівпрозора, немов кремовий флюїд На перший погляд здається, що в них і текстури однакові, але ні. Вони суттєво різні, хоча спершу тактильно і дуже схожі.

Аромат у засоба приємний, косметичний, не інтенсивний, на волоссі потім сильно не відчувається.
Виробник рекомендує наносити сироватку від самих коренів до кінчиків, і, якщо треба, то можна це робити по декілька разів на день.

Як завжди, подібні засоби я спочатку видавлюю в необхідній кількості у долоні, розтираю засіб між них, а вже після переношу на волосся.
Ця сироватка при розтиранні одразу перетворюється наче на крем-пасту, на шкірі швидко підсихає, тому треба поквапитись і швидко її розподілити.

При першому використанні я одразу розчарувалась, бо після нанесення на волосся воно стало на дотик дуже неприємним, якимось волого-терпким. В голові промайнула думка, що треба було прислухатись до поганих відгуків.... Та пройшло трохи часу і ситуація почала мінятись в кращу сторону. Волосся її поглинає не швидко. Хвилин 30 воно ще неприємне на дотик. Коли проводиш по ньому долонями, то вони наче підгальмовують по прядкам. Цей нюанс більш менш не відчувається десь через час.
Згодом волосся стає більш приємним тактильно, навіть гладким і еластичним, але до ідеалу далеко.

Сироватку на корені я не наносила, бо конкретно ця точно протипоказана з моєю жирною шкірою голови та і самою поведінкою засобу.
Більше двух разів на день я її не використовувала, бо на слідуючий довжина вже виглядає масною і не свіжою.

Із позитивних моментів, які сподобалися у цієї сироватки - це живлення. Вона гарно насичує волосся, прям наповнює його, надає блиску, але якщо нанести забагато, то воно виглядає наче на нього нанесли наприклад сухе масло. Об'єм із-за цього забирається і може відчуватися обтяження.

З цією сироваткою мені не вистачає розсипчатості волосся. Якщо його гарно розчесати, то візуально досить непоганий ефект. Але варто тільки активно поворушити волоссям (повертіти головою), то деякі пасма не повертаються до "строю" і неслухняно лежать, наче застигають і картина вже виглядає не так охайно.... Мені не дуже подобається. Це як раз гарно видно на останніх фото.

Також сироватка не розгладжує посічені кінчики, а я від неї як раз очікувала цієї функції.
Враження від неї так собі. З одного боку вона наче і не така погана, а з іншого - багато для мене недоліків, тому повний формат придбати бажання зовсім немає.

Мені дуже подобається сироватка від La'dor, вона легка, не залишає неприємних відчуттів, швидко поглинається і дає класний ефект, обожнюю її

Ця нажаль не зайшла. Використовувала я її різними способами: і на майже сухе волосся і на сухе. Результат у всіх випадках однаковий. Живить і насичує добре, але ефект мене не зовсім влаштовує. На фоні не багатьох плюсів мінусів для мене більше.