Vikulyk

Чудова сироватка з безпечними складниками

Бренд Weleda я обожнюю, в мене вже є дуже багато продуктів від них, а гранатова серія подобається особливо.

Сириватка "Гранат та пептиди Маки перуанської" біленького кольору і досить ріденька, з піпетки її зручно наносити.

Вона не швидко стікає, адже кількість засобу при одному натисненні виділяється помірно, я навіть встигла сфотографувати це діло далеко не з першого разу.

• При нанесенні на шкіру стає прозорою, як водичка, легко розприділяється і добре вбирається.
  • Перші хвилини відчувається незначна липкість, яка проходить за декілька хвилин: шкіра матова, гладенька і достатньо зволожена, навіть наче підтягнута, це доречі ліфтинг-серія
  • Також відчувається наповненість, і шкіра наче сяє з середини.
  • Мені зволоження від цієї сиворотки може вистачати навіть без нанесення зверху крему, я думаю влітку, при сильній спеці буду використовувати тільки її.
  • Аромат тут натуральний, як і складники, переважно в склад входять натуральні олійки.
  • Збільшення забитих пор чи додаткових висипань я не помітила.

Хоч мені ще не має 35+, але я люблю подібні ліфтинг-засоби, перестраховуюсь так би мовити))

Сиворотка дуже сподобалась і по відчуттях і по дії, також тішить натуральність засобу і що він дійсно працює.

26 березня, 2024
Vikulyk
26 березня, 2024