O’Ostah

Моя знайдена Karma

Моя знайдена Karma
Моя знайдена Karma

Виявляється, 10 місяців у кишенці валізи лежав справжній скарб - Карма від Lash. Вже не згадаю, скільки їй років, але думаю не менше трьох. Бо зараз аналогічні парфуми у твердому форматі продаються у скляних баночках. Моя - пошарпана, напівпорожня, але така рідна!

На фото я відобразила все, чим для мене пахне Karma. Принюхалась - дійсно вдало склала композицію, у меншій концентрації. Виробник вказує, що основа аромату - пачулі, сосна та апельсин. Але я точно відчуваю корицю і чорний перець. Обожнюю прянощі і не сплутаю їх ні з чим.

органічна олія жожоба (Simmondsia chinensis), органічна рицинова олія (Ricinus communis), канделільський віск (Euphorbia cerifera), парфумерна композиція, олія пачулі (Pogostemon cablin), *лимонен, олія бразильського апельсину (Citrus sinensis), олія лавандину (Lavandula hybrida), олія сосни (Pinus sylvestris), олія лемонграсу (Cymbopogon citratus), олія елемі (Canarium commune), *циннамаль, *цитраль, *гераніол, *цитронеллол, *фарнезол, *бензил бензоат, *евгенол, *гідроксицитронеллаль, *кумарин, *бензилциннамат, *коричний спирт.

  • Зірочками позначені компоненти ефірних олій.

Аромат у твердому форматі досить інтимний. Якщо «рідка» Карма залишає після себе потужний шлейф і ще довго нагадує оточуючим про вас, то твердий формат - менш концентрований. Я «унюхала» Карму вперше в офісі і знайшла володарку за три хвилини🧐 У той же день щаслива несла додому свою металеву шайбочку.

Щодо нанесення - то все просто. За вушками, на руки та ключиці. Єдиний нюанс - парфуми мають легкий колір, тому білі речі можуть замаститись. Розтирайте гарненько!

Моя Карма пережила багато, але не зіпсувалась. Вона не змінила звучання, якість, тільки трошки «затерлась». Рекомендую усім гурманам, які обожнюють прянощі і шукають зручний формат парфумів. Тепер Карма знову завжди зі мною - у сумочці❤️