Алла

Легендарний смак на ваших губах

Легендарний смак на ваших губах

Скажу одразу - він неймовірний! Цей бальзам для губ мій любимчик. Тримаю його на роботі, аби зволожувати губи, які сохнуть через ввімкнене опалення.

Його аромат коли та вишні одразу піднімає настрій. Смак - солодкий, але не приторний. Не лишає відчуття липокості на губах, лише ніжний рожевий блиск.

Засіб містить бджолиний віск, який чудово зволожує і живить шкіру губ, допомагає швидко відновити суху, потріскану шкіру,зволожує і надає еластичності та відчуття комфорту. Бальзам посилює циркуляцію та створює ефект «пухких» губ. Що мені теж дуже подобається;)

Склад бальзаму збагачений рослинними екстрактами, які відновлюють і плекають ніжну шкіру губ. Бальзам не містить алергенів і парабенів, тому делікатно захищає губи і забезпечує належний догляд. Активні компоненти швидко насичують вологою та поживними речовинами, надаючи заспокійливої, розгладжувальної і пом'якшувальної дії.

Виробництво США.

Склад:

Ricinus Communis Seed Oil, Cetyl Acetate, Cera Alba, Candelilla Cera, Polybutene, Paraffin, Sesamum Indicum Seed Oil, Copernicia Cerifera Cera, Hydrogenated Soybean Oil, Limonene, Paraffinum Liquidum, Aroma, Propylene Glycol, Acety Germ Oil, Stearic Acid, Sucralose, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Propyl Gallate, Citric Acid, Citral, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Eugenol, Geraniol, CI 77499, CI 77491, CI 77492.

Я мала до цього ще декілька бальзамів від цього бренду Lip Smacker. Усі були чудової якості та гарно справлялися з поставленою задачею.

Легендарний смак на ваших губах
Легендарний смак на ваших губах