Демчик Наталія ❤️

Пінка для душу від Bilou та гель від Tesori d`Oriente

Побачила пост у дівчат про цю пінку і згадала що зробила фото останньої баночки щоб написати свої враження і успішно забула.

Близько пів року я постійно користувалась пінками для душу від Bilou. Не перерахувати скільки баночок у мене було. Зазвичай з ароматом Vanilla Cake. Під кінець почала брати "що по знижці". В прикріплених товарах додала мої улюблені аромати.

Дівчата, чесне слово, ці пінки - просто найкращі. З банки видавлюється ніжна хмаринка з божественним ароматом, який ще декілька годин після душу відчуваєш на собі. Гарно наноситься на тіло, гарно виконує функції гігієни, але я перестала їх купувати через ріст в ціні.

Раніше можна було по знижці взяти по 220 грн +-, зараз в накращому випадку 300. Я живу з хлопцем, у нас на двох розхід - одна баночка на тиждень. Я можу ще екнономно користуватись, а от він любитель намазюкатись добротно. Замовляючи чергову баночку я прикинула свої розходи на "помитись" і замовила інший гель - Tesori d`Oriente Fior di Loto.

Він теж чудово! пахне, гарно піниться, трішки рідкий але не критично. Коштує сильно менше, тож рекомендую також!

На фото видно, я обрізала бісячу висюльку з баночки. Не розумію, навіщо вони взагалі потрібні.

27 березня, 2024
27 березня, 2024