Зубні щітки від Curaprox

Зубні щітки від Curaprox

Знайомство з щітками цього бренду розпочала декілька місяців назад, побачивши гарний парний набір на мейкапі. Взяла рожеву та зелену, на щетинках були половинки серця. Дуже гарні щітки, насправді) Зручні в руках, гарно чистять, але єдиний мінус - не подивилась і випадково взяла мʼякі.

Близько тижня тому замовила нові щітки, на цей раз взяла середньої жорсткості. Після першої ж чистки зʼявилось аж трішки забуте відчуття гладких зубів. Тепер я зрозуміла за що їх всіх хвалять. Якщо перші були просто гарними щітками, які нормально чистили, то ці через свою жорсткість стали просто ідеальними. Без перебільшення у мене за тиждень стало менше нальоту (який мʼяка версія не повністю вичищала)

Насправді вони дуже мінімалістичні, гарно вписуються в ванну. Є просто безліч кольорів, як корпусу так і самих щіток. Те що нема дурних силіконових вставок - теж величезний плюс.

(Завжди загадка як моя щітка через 3 місяці всеодно виглядає гарно, а у хлопця - ніби її гризли собаки. Люди діляться на дві категорії, мабуть)) )

Дуже рекомендую

(Не можу прикріпити до посту саме мої кольори щіток, так як на момент написання посту їх нема в наявності і я не можу знайти їх в пошуку)

Зубні щітки від Curaprox