Олеся К...

Такий легкий і весняний LANVIN Rumeur 2 Rose

Такий легкий і весняний  LANVIN Rumeur 2 Rose
Такий легкий і весняний  LANVIN Rumeur 2 Rose

Rumeur 2 Rose Lanvin

Аромат для жінок, належить до групи ароматів Квіткові Фруктові. Випущений в 2006.

Верхні ноти: Апельсин, Зелені ноти, Грейпфрут, Груша, Бергамот, Лимон; Ноти серця: Жимолость, Магнолія, помилковий жасмин, Жасмин, Конвалія і Троянда; Ноти бази: Мускус, Пачулі і Амбра.

Парфумер: Honorine Blanc.

Який-же цей аромат приємний!!! Буквально від першої і до останньої ноти. Від аромату ніби віє свіжістю, юністю і романтизмом, коли попереду ціле життя, що здається легким і безтурботним. Купа планів на майбутнє. За сприйняттям він дуже легкий, повітряний, невагомий. Даний аромат для мене пахне трояндою, але не такий, яку зазвичай підносять в букетах на будь-які урочистості або свята, або ж просто на побачення, а трояндочкою саме садової, тієї, що з невеликими бутонами, неймовірно запашної і скромною, щедро приправленою свіжими соковитими не кричущими цитрусами. Після деякого часу цитруси більше йдуть у фон, стає яскравіше чути трояндочка, аромат злегка запудрюється, стає ще м'якше і ніжніше.

на жаль, підкачала. На шкірі тримається години 2. На одязі довше - 3-5 годин.Шлейф дуже яскраво відчувається в першу годину після нанесення, а потім зникає і аромат звучить приглушено.

🍊Пора року:

На мій смак, це однозначно весна-літо. У холодну пору року я не користувалася, але в літню спеку такий аромат відмінно освіжає.

Купувала по акції за 369грн. Кришечка була без кольца.