Alina Addams 💃🏻

Мій романтичний настрій з Lanvin Rumeur 2 Rose

Мій романтичний настрій з Lanvin Rumeur 2 Rose

🌹Познайомилась я з цим ароматом, ще школяркою і він мені дуже сподобався, але ж то був час коли хочеться спробувати все нове. Тому повернулась я до нього тільки в «солодкі майже 30 😅»

🌹І для мене парфумерні композиції не мають віку, а тому люблю і неймовірно ніжні, і глибоке ретро, і важкі. Для мене аромат є доповненням образу, а не відображенням віку.

🌹Мій опис починається зі стійкості, бо вона цікавить багатьох людей. Стійкість цієї парфумованої води понад три години (саме цей час я зустрічала в деяких відгуках), просто сама композиція не гучна і через це може виникнути враження, що їх стійкість всього три години. Аромат занадто ніжний і тому, шлейф легкий. Близько до тіла сидить досить довго, а на одязі чую цілий день.

💖Про сам аромат в загальних рисах:

🍋Є в ньому і цитрусовий перелив, який закінчується лимоном, і перехід у квіткове серце аромату зіткане з троянд, жасмину та квітів жимолості. Їх підкреслює база з пачулі.

🌹Найбільше відчувається в ароматі, протягом всього часу саме лимон та троянда і, як на мене, квіти жимолості, я б сказала це основні ноти, які найголосніше звучать.

🌹Дуже люблю поєднання цитрусів та троянди, тому ця парфумована вода для мене завжди актуальна.

💕Пляшечка гарна, запакована добре, стане приємним подарунком.

Мій романтичний настрій з Lanvin Rumeur 2 Rose