Вероніка Unicorn

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

#ВолоссяМріїЗБондРіпеа

Серія засобів розроблена спеціально для відновлення пошкодженого волосся, тому взяла для свого знебарвленого та пошкодженого волосся, яке знебарвлюю вже більше 10 років.

Відновлювальний комплекс з лимонною кислотою BOND REPAIR складається з 3х засобів:

  • пре-шампунь
  • шампунь
  • кондиціонер

Запах у всіх засобів приємно фруктово-квітковий, легкий і ледь помітний, як на мене, це добре.

Відновлювальний пре-шампунь для пошкодженого волосся бренду L'Oreal Paris – це справжній SOS-засіб, який спеціально розроблений для догляду за дуже сухими, стоншеними та травмованими локонами. Формула збагачена великою кількістю корисних речовин, які відновлюють пошкоджену стайлінговими засобами, процедурами фарбування або знебарвлення структурою локонів. Після застосування ваше волосся набуде пружності, гладкості та м'якості.

Консистенція в нього кремова, схожа на бальзам.

Наносити потрібно на вологе волосся, на 5 хвилин перед застосуванням шампуню.

Відновлювальний шампунь від L'Oreal Paris Elseve містить унікальний комплекс Bond Repair, який допомагає відновити пошкоджені зв'язки всередині волосяних волокон, повернути волоссю втрачену життєву силу і блиск та сприяє регенерації його структури і покращенню вигляду. Засіб не лише має чудові очищувальні властивості, а й добре кондиціонує, роблячи локони гладенькими і повітряно легкими.

Шампунь добре піниться та гарно очищує волосся та шкіру голови, легко змивається.

Відновлювальний кондиціонер для зміцнення волосся — частина нової лінійки L'Oreal Paris Elseve Bond Repair. Це ефективне доповнення догляду за ослабленими, сухими, пошкодженими локонами, яким забезпечено миттєве перетворення.

Консистенція в нього кремова, легко наносити та розподіляти по волоссю.

Одразу після змивання відчувається, що волосся стало більш гладке та м’яке.

Використовувала поки що тільки 1 раз, тому важко щось сказати про відновлювальні властивості, але волосся не плутається, легко розчісується, м'яке та гладке, приємне на дотик, присутній невеликий об'єм.

Неприємостей у вигляді свербіжу чи лупи не було.

Буду користуватись і далі, на результати подивимось після більш довгого використання.