Blics hair ✨💫

Твій третій крок до здорового волосся!

Твій третій крок до здорового волосся!

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями від використання шовкової резинки від MakeUp після місяця користування.

Отже, придбала я її на MakeUp, отримала я її наприкінці лютого 2024, одразу мені вона не здалася якоюсь особливою. Приїхала в гарному пакуванні: біла коробочка у мінімалістичному стилі з золотим надписом «Silk”. Я на неї так подивилася… пожмакала її і сказала: «Ну звичайна резинка, просто шовкова тканина… ну то й що?»

Як я раніше жила без неї?😄

Почала нею користуватися і здивувалася: на ній не залишалося мого волосся! В той час, як від звичайних резинок я страждала, на них завжди була обгорнута купа волосся… почувалася себе не людиною, а довгошорстною кішкою. А з цією за місяць я побачила лише 1 волосинку на ній… для мене це дивно та незвично)))

Окрім того, її можна регулювати, як хочеш. Вдома я закручую на два оберти для низького хвоста, так волосся гарно тримається та нічого не стягує, якщо мені треба сильніше затягнути, наприклад для високого хвоста, то на 3 оберти, і це комфортно, в мене не стягує аж брови)

❕Неймовірні відтінки та сучасний дизайн. Гарне пакування.

❕На волоссі не залишається заломів, якщо Ви самі не стягнете його так сильно.

❕Волосся на моїй резинці за місяць користування я майже не побачила (одна волосина за місяць)

Це неймовірна річ, і як я раніше без неї жила я не знаю))) 🤷‍♀️

Я дужеее раджу Вам спробувати. Якщо Ви починаєте свій догляд за волоссям, якщо Вам важливий їх стан та здоровʼя, то прямо зараз візьміть і придбайте! Це буде Ваша любов🥰 !