Ellips Hair Vitamin Smooth & Shiny With Aloe Vera Oil
Вітаміни для волосся з неочікуваним ефектом
Загалом,я шанувальниця олійок від CHi,але для різноманіття вирішила спробувати нашумівші капсулки від Ellips
Взяла міні версію в якій 8 капсул
Вартість 100-150 грн
Для себе обрала лінійку Smooth & Shiny ,бо сяйва багато не буває)
Пакування загалом зручне,такі капсули зручно брати з собою,але щоб вичавити вміст капсули потрібно додати чимало зусиль,бо самі по собі вони тверді,і все одно якась крапля олійки та й залишиться.
.
Відкрити капсули можна і ножицями,але я просто надламувала пімпочку і було все ок
В одній капсулі 1мл олійки,такого обʼєму цілком достатньо для волосся нижче лопаток,для коротшого можливо потрібно і менше
Аромат нейтральний,щось фруктове з легкою кислинкою.
.
Склад: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Polysilicone-15, Panthenyl Ethyl Ether, Retinyl Palmitatе, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate.
З корисностей-соєва олія,масло аргани і алоє.С илікон також звичайно є.
.
Консистенція рідка і масляниста
Я використовувала на вологе волосся перед укладкою,то олійка гарна розподіляється і волосся її миттєво поглинає не залишаючи жирну плівку
На виході я отримала дуже гладеньке і блискуче волосся,на дотик воно дуже приємне ,мʼяке,ну а сяйво ви бачите?!
Але є але,кожного разу при користуванні цією олійкою на наступний день кінчики волосся виглядали мʼяко кажучи погано,сухі,мʼяті,розпушені (див фото)
За декілька годин ставало краще,але як після сушки воно вже не виглядало
Фото зразу після укладки ⬆️
Я не жалкую,що спробувала,було цікаво протестувати нашумівші капсулки і на своєму волоссі ,але тим не менш засіб виявився не мій і повторювати його навряд буду(
фото на наступний день:
Коментарі (0)