Євгенія 👩

Справжня феєрія для волосся)

Справжня феєрія для волосся)
Справжня феєрія для волосся)
Справжня феєрія для волосся)
Справжня феєрія для волосся)

Всім привіт ✌️

Сьогодні хочу розповізти про олійку для волосся Biolage All-In-One Multi-Benefit Oil, яку я отримала в подарунок від чарівної красуні 🤍.

Я почала користуватися нею через місяць після того, як CHI висушила моє волосся, але великих надій не покладала, бо моє волосся ну дуже прискіпливе до олій🥲

Проте, трохи дива та й сталося, розповідаю більш докладно👇

Олія представлена в акуратному флакончику із пластику, який придатний для переробки. Флакон прозорий, що дозволяє стежити за витратою засобу. Дизайн лаконічний, без зайвих деталей).

* Доречі, раніше Biolage був лінікою бренду Matrix, але потім він став окремим брендом). Хоча, що Biolage, що Matrix відносяться до одного концерну - L`Oreal).

Дозатор у вигляді класичної помпи зі стопером. М'яко натискається, економічно виділяє засіб, не "плюється", не тече і не забивається.

Кришки у флакона немає, бачила, що клієнти у відгуках, звинувачують у цьому makeup, хоча, кришку не робить сам бренд). Для мене це не дуже зручно, та й не гігієнічно, але це таке, дрібниці).

Об'єм: 125 мл, витрата економічна.

Почну с того, що продукт веганський, не містить компонентів тваринного походження та їх похідних. Підтвердженням цього є сертифікат - Leaping Bunny від Cruelty Free International, який lсвідчить про те, що компанія використовує тільки етичні методи тестування👌.

Щодо складу, то виділяю найцікавіше:

  • В основі складу – класичні силікони (ISODODECANE, DIMETHICONE, C11-13 ISOALKANE).
  • Масло з насіння макадамії - відоме своїми зволожувальними властивостями. Воно проникає глибоко в волосся, живить та дуже гарно утримує вологу.
  • Масло аргани - сприяє зміцненню волосся, зменшенню ламкості та сухості.
  • Масло моринги - має зволожувальні та живильні властивості. Воно допомагає утримувати вологу в волоссі, робить його більш м'яким і блискучим, а також може підтримувати здоров'я шкіри голови.

Сотав містить рівну кількість силіконів та натуральних масел, але спираючись на минулий, плачевний досвід, я його використовувала не щодня).

  • Консистенція у олії Biolage All-In-One однорідна, досить рідка, текуча. Засіб прозорий, не має кольору. На дотик олійно-силіконіста, гладка, та звичайно - жирнувата). Олія може розтікатися у долонях. Але вона чудово розподіляється по волоссю👌.
  • Аромат у олії дуже приємний, в міру насичений. Він теплий, фруктовий із нотками східних прянощів. Цікаво, що в нього є навіть піраміда:

Початкова нота: бергамот, мандарин

Нота серця: троянда, персик, іланг-іланг

Кінцева нота: мускус, сандалове дерево.

Аромат легким шлейфом лежить на волоссі, відчувається протягом доби, але не викликає дискомфорту і не перебиває аромат парфуму.

Олію можна наносити трьома способами:

  • Як ПРЕ-ШАМПУНЬ.
  • Як НЕЗМИВНИЙ ДОГЛЯД.
  • Як НІЧНИЙ ДОГЛЯД.

* Про кожен способ ви можете детально прочитати на сайті. Мені більш за все полюбився "нічний догляд", ну й трохи "незмивний").

  • НЕЗМИВНИЙ догляд:

Олію можна наносити як на сухе, так і на вологе волосся. Мені більше подобається наносити на вологе волосся, щоб отримати додатковий термозахист.

Буквально пару крапель олії достатньо, щоб отримати бажаний результат на моїй довжині та густоті волосся. Олія відмінно розподіляється і миттєво вбирається. Не залишає відчуття липкості, жирності та плівки, не обтяжує, абсолютно комфортна.

Таким способом наносила олійку кілька разів на тиждень, щоб уникнути негативних наслідків, як було з СHI.

  • НІЧНИЙ ДОГЛЯД:

У такий спосіб, використовую олію 1-2 рази на тиждень. Перед сном наношу на сухе волосся 3-4 краплі олії, особливу увагу приділяю кінчикам. Олія вбирається добре, але я все одно, одягаю шапочку, щоб не забруднити постільну білизну. За ніч , олійка відмінно працює і я прокидаюся з дуже м'яким, живим та блискучим волоссям. Іноді, на ранок після олії, я мию волосся, але при цьому, ефект залишається, що мене приємно здивувало).

В цілому, олійка дуже комфортна, невагома та дійсно дієва. Виробник зазначає, що від способу нанесення залежатиме й результат. Однак, як на мене, ефект однаково хороший. Єдина відмінність, що після нічного нанесення, волосся більш м'яке та блискуче.

Моє волосся: густе, пористе, сухе та пофарбоване. Після пригод з CHI, кінчики були дуже сухі, якщо не бачили, то допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/35644/.

* Звичайно, що кінчики не дуже ідеальні й зараз, але стали набагато кращими). Я навіть змогла відростити волосся після CHI, та не стригла його більше 2 місяців).

  • Олія добре зволожує та живить волосся.
  • Пом'якшує, розгладжує, надає блиску.
  • На дотик волосся стало більш розсипчастим та шовковистим.
  • Робить локони слухняними, сприяє легкому розчісуванню.

Звичайно, моє волосся не стало таким ідеальним, як на картинці-рекламі бренду, але все одно, я бачу позитивний ефект, особливо після CHI. Сподіваюся, що через час, олійка також радуватиме мене, але якщо щось зміниться, то я обов'язково розповім про це).

Рекомендую, дуже гарний продукт, дякую за увагу💕