Кондиціонер для волосся Garnier Botanic Therapy Olive
Вцілому, непоганий кондиціонер - є як плюси, так і мінуси. Але повторно, швидше за все, не куплю...
Для мене кондиціонер для волосся - це другий за необхідністю (після шампуню) засіб по догляду за волоссям. Кондиціонер покликаний "запечатувати" структуру волосся після миття, не даючи йому пошкоджуватись під дією завнішніх агресивних факторів, а також виконує ряд косметичних чи навіть лікувальних функцій. Тобто кондиціонер - це засіб, без якого не обходиться практично жодне моє миття голови.
Так як у мене волосся сильно пошкоджене по довжині після одного невдалого фарбування, та й саме по собі суховате і схильне до січення, я привикла користуюватися порфесійною косметикою для волосся. Але зараз, зважаючи на ціни на неї, я вирішила спробувати щось дешевше, але з гарними відгуками, надіючись на непоганий результат більш дешевої косметики для волосся. Тому на пробу я прикупила декілька засобів від Garnier... А в даному дописі хочу поділитися своїми враженнями про Кондиціонер для волосся Garnier Botanic Therapy Olive.
Оформлення/дизайн
Дизайн доволі симпатичний - якісний пластиковий перевернутий флакон, який зберігається у вертикальному положення. І це дуже добре, адже можна використати продукт до останньої капельки) На флаконі є вся необхідна інформація про засіб від виробника. Кришечка відкидна, закривається міцно, але відкривається легко (нігті об неї при відкритті ламати не потрібно), не протікає.
Характеристика властивостей
Мабуть, характеристику даного кондиціонеру почну з кількох слів про його склад. А від нього я, м'яко кажучи, не у захваті... Багато компонентів синтетичного походження, в тому числі є сульфати, спирти, силікони, барвники і т.д. Серед натуральних компонентів хіба що оливкова олія і ще декілька рослинних масел... Так що тут однозначно мінус.
Консистенція кондиціонеру доволі густа, кремоподібна, не розтікається.
Колір - білий.
Запах - приємний нейтральний, кремовий, ненав"язливий. Доволі довго тримається на волоссі після миття.
Використання, результат і мої враження від засобу
Я використовую кондиціонер цілком стандартно - мию волосся шампунем, змиваю його водою, ретельно віджимаю руками зайву вологу з волосся і наношу достатню кількість кондиціонеру по довжині волосся, не торкаючись коренів. Залишаю засіб для дії на 5-7 хвилин - поки приймаю душ, і ретельно змиваю його водою. А далі промокаю волосся рушником і або підсушую феном, або даю йому висохнути природнім шляхом.
Але по ефективності бальзам дуже слабенький... Ну трішки розгладжує, трішки полегшує розчісування,трішки додає блиску... Не обтяжує... Ну а на цьому, власне, весь результат від кондиціонеру закінчується! Тобто ніякого ні зволоження, ні живлення, ні тим більше відновлення, звичайно ж, не відбулося... Ну не пересушує довжину -і то добре!
Як для масс маркету, ще й за таку ціну, впринципі, непогано, але вруге я його, швидше за все, не куплю...
Коментарі (0)