Yana Osyka

Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder Blossom Glow

Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder Blossom Glow
Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder Blossom Glow

Виробники намагались придумати цікавинку і зробити об’ємний рефіл у вигляді квітки. Що ж, було непогано перший 5 використань, далі він активно стирався.

Обрала звичайно ж рожевий колір, щоб цікаво було. Це холодний сріблясто-рожевий хайлайтер. Базу має прозору, тому легко використовується в макіяжі. Пакування тут зовсім простеньке. Дивуюсь що воно ще досі ціле, хоч він й покатався по всьому світу.

В нанесенні обирала різні пензлі й з усіма кандидатами хайлайтер чудово працював. На обличчі дає досить яскравий ефект, але можна нанести легше. Мені було норм, поки в один день я прокинулась і зрозуміла що він для мене засвітлий і захолодний. Для цікавості нанесла на світло-бліду шкіру знайомої - і їй було супер, значно краще ніж мені. Життя перевернулась, а з цим бажання купувати світлі хайлайтери.

В майбутньому користувалась ним все менше й менше. Зробила кілька макіяжів чисто для огляду та й віддала його сестрі. Вона також має неймовірно світлу шкіру. На цьому кохання до світло-рожевих хайлайтерів пройшло. Я стала тою нудною жінкою, яка любить на собі кольори шампань.