Маска Garnier Fructis з Бананом
Крок назустріч ідеальному волоссю🍌
Привітики! В моєму блозі ще не було жодного огляду на продукти для волосся, а я їх просто обожнюю!
Нещодавно я придбала маску для волосся Garnier Fructis Superfood mask «Банан» і результ ати перевершили всі мої очікування!😍
До цього я користувалась маскою від СР-1, на неї ще буде огляд пізніше, але по секрету скажу, що після неї Garnier з бананом мене дуже дуже порадувала. Після користування продуктом від СР-1, стан мого волосся трішки погіршився і ще зима негативно повпливала, а маска від Garnier повернула до життя✨
Текстура та запах
Перше, що мені дуже сподобалось, – це аромат маски. Він такий смачний, як стиглий банан, на волоссі трохи залишається, але через декілька годин він зникає і відчувається лише легенький солодкий післясмак.
Маска має кремову текстуру, яка легко набирається рукою та наноситься на волосся. Розподіляється приємно і використання йде економне, на мою довжину потрібно небагато продукту.💫
Застосування
Наносила маску на вологе волосся після миття голови, попередньо промокнувши зайву вологу рушником. Розподіляла маску на усе волосся пальцями, не розділяючи на окремі пасма, а через дві хвилини прочесала пальцями і гребінцем Tangle Tizer. За дві хвилини маска вже встигла подіяти та розплутати волосся, тому розчесати його не було жодних проблем. Після цього залишила ще на 5-7 хвилин, а потім змила, спочатку теплою водою, а потім прохолодною.🛁
Виробник зазначає, що є три способи застосування. 1) Як бальзам-ополіскувач: нанесіть на вологе волосся, уникаючи коренів, ретельно змийте. 2) Як маска: нанесіть на вологе волосся, залиште на 3 хвилини, ретельно змийте. 3) Як засіб для догляду без змивання: нанесіть невелику кількість на довжину і кінчики сухого або вологого волосся. Я користувалась тільки одним з цих способів, як на мене, він найбільш дієвий.✨
Ефект
Хоча виробник зазначає, що маска призначена для сухого волосся, на моєму нормальному волосі ефект також дуже хороший. Маска інтенсивно живить та зволожує волосся, розгладжує та помʼякшує, надаючи йому неймовірний блиск. Воно зовсім не плутається після використання маски, стало слухняне та розсипчасте.✨
На першому і другому фото можна побачити порівняння до та після використання маски. На першому фото «до» були заплетені косички тому волосся хвилясте. На другому фото можна побачити як виглядає пряме волосся до застосування маски (фото було зроблено минулого разу перед миттям волосся). Між миттям пройшла однакова кількість часу, хоча може здатись, що хвилясте брудніше за пряме.🎀
Якщо комусь знадобиться інформація, в мене нормальний тип волосся, фарбоване, але жодного разу не знебарвлюване відповідними засобами, рідний колір – світло русявий (по відрослому корінню можна помітити), голову мию раз у тиждень, 4-5 днів має чудовий вигляд і в останні дні роблю зачіски (зазвичай дві косички), тому, що вони краще тримаються на не свіжовимитому волоссі.
Склад
Скажу трішки про склад, розберемо тільки те, що потрапляє в помаранчеву зону «Негативний».❗️
- Salicylic acid потрапляє в помаранчеву зону через те, що може мати алергенні властивості (низький рівень) і в ЄС вважається небезпечним для здоровʼя. Використовується проти лупи, для кондиціонування волосся, допомагає усунути відмерлі клітини рогового шару, утримує запах продукту.
- Linalool це підтверджений алерген (високий рівень) і в ЄС також визнаний небезпечним тому, що часто викликає алергію. Використовується для створення парфумів та ароматичних сировин, зменшує неприємні запахи.
- Eugenol також є алергеном і в ЄС вважається сильним подразником. Використовується для усунення неприємних запахів, як ароматизатор та створює відчуття комфорту на шкірі та волоссі.
- Coumarin вважається алергеном (високий рівень), діє на шкіру так, що вона стає підвищеною чутливістю до алергенів та не є безпечним для навколишнього середовища. Використовується як ароматизатор.
Рекомендація
Загалом я можу рекомендувати від себе цей засіб, якщо ви шукаєте ефективний продукт для розгладження та помʼякшення волосся, то можете спробувати маску з бананом. Результат не змусить довго чекати, ваше волосся буде вам вдячне!🥰
У мене продукт не викликав жодних неприємних відчуттів, але напевно краще перед використанням провести тест на алергічну реакцію. (Хоча я не бачила відгуків про алергію, але все індивідуально).
Чи користувались ви масками з цієї серії? Яка ваша улюблена?❤️
Коментарі (0)