Інна ✨

Палеточки тіней від Beauty Bay Midnight 9 Colour Palette та Neutral 16 Colour Palette

Палеточки тіней від Beauty Bay Midnight 9 Colour Palette та Neutral 16 Colour Palette
Палеточки тіней від Beauty Bay Midnight 9 Colour Palette та Neutral 16 Colour Palette

Я дуже люблю тіні від Beauty Bay за їх якість. Вони мають гарну пігментацію, з якою дуже легко працювати, не треба ніякіх танців з бубном з підбором особливих пензлей чі способу нанесення. Кольорових схем багато і кожен може вибрати палетку по своїм вподобанням та потребам. Сяючі відтінки тіней Beauty Bay - то взагалі моя любов! Мені подобається мінімалістичне картонне пакування палеток, та в співвідношенні ціна/якість це одни з найкращіх тіней на мою думку.

В мене є чудова крихітка Earthy 9 Colour Palette в зеленой гамі https://club.makeup.com.ua/post/29144/ . Здавалось, що мені нічого не потрібно, бо косметики в мене багато і все нібе є. Палетки тіней я не купувала десь останні півроку взагалі, нічого мене не цікавило.

Це така коричнева база на усі випадки життя, яка потрібна всім!

У палетці два дуже сяючих красивих спаркла, 7 матових та 7 сатинових відтінків. Я придбала ії для себе в першу чергу саме через матові відтінки, бо в мене багато теплих коричневих і майже не було чогось нейтрального. Якісна, красива, базова. Чудова!

Ще не встигла використати усі кольори, але матові коричневі з верхнього ряду та два спаркла дуже гарні! Подобається і це точно то, чим я користуватимуся .

Вирішила, що хочу ії, бо іноді роблю кольорові макіяжи і не всі кольорові тіні в мене достатньо якісні. Ще не встигла зробити з цією палеткою повноцінній макіяж, та свотчі виглядають чудово! Хочу відмітити, що навіть пастельні ніжні відтінки на шкірі щільні та не напівпрозорі. По якості вона дуже схожа на мою зелену Earthy 9 Colour Palette, тому чекаю з нетерпінням натхнення, щоб зробити красивий макіж та кайфонути від душі!)