Швець Карина🤍

Парфумований дезодорант Perlier

Парфумований дезодорант Perlier

Цей засіб мені подарувала на день народження чарівна alena.rosee 🩵

Perlier - це італійський косметичний бренд продукції по догляду за тілом та парфумерії з понад 80-річною історією. Я раніше не була з ним знайома, але з того, що знайшла, дізналась, що Perlier спеціалізується на виробництві продуктів, отриманих з активних інгредієнтів лікарських рослин. У 1972 році Perlier розширила свою діяльність, щоб розпочати розробку косметики. Вже понад 30 років торгова марка Perlier випускає унікальну продукцію з додаванням найкращих сортів органічного меду, що забезпечує ідеальний догляд.

Лабораторії торгової марки Perlier для створення своєї розкішної за текстурою та ароматом продукції використовують лише екологічно чисті та натуральні інгредієнти.

Парфумований дезодорант Perlier

Коли я вперше послухала аромат дезодоранту, то зрозуміла, що цілком може використовувати його, як міст для тіла.

Адже всередині прозорого голубуватого флакону ховається прекрасний, легкий, трохи пудровий, літній квітковий аромат. Він не гучний і не навʼязливий, справді віддалено нагадує запах ірисів (я вже життя називала їх півниками))), але як на мене, то самі квіти пахнуть більш різко, в той час як аромат дезодоранту збалансований мʼякше.

Мені здається, що в піраміді точно присутня фрезія.

Як бачите, мій флакон не зовсім естетично виглядає, адже я не встигла його відфоткати, коли він був у нормальному стані))) просто одного дня, знімаючи кришку, у мене випала і сама трубочка 😂не знаю, яким чином це сталося, просто так вийшло)) і я не придумала нічого краще, ніж перемотати все це діло скотчем.

Щодо властивостей засобу, як дезодоранту - вони тут слабенькі. Я користуюсь ним в таких цілях лише коли весь день знаходжусь вдома або на ніч.

Дезодорант не містить у складі солей алюмінію (якщо це комусь важливо).

Саме тому я частіше користуюсь засобом як просто легкою пахучкою для тіла після душу, щоб пахнути пудровими квіточками 💭

З цією ціллю він справляється на 💯.

Чи буду повторювати? Конкретно цей засіб - ні, але я б із задоволенням спробувала гелі для душу чи креми для тіла, наприклад мені сподобався за описом аромат Caribbean Vanilla, тому я з задоволенням за нагоди придбаю собі крем для тіла з цим запахом.