Lytvynenko

Парфумований крем для тіла з емолентами та екстрактом квітів Dott

Парфумований крем для тіла з емолентами та екстрактом квітів Dott

Можливо, ви уже помітили мою небайдужість до зволожувальних кремчиків для тіла) Я ними мащуся завжди, та особоливо лікувальні засоби з бензоїл пероксидом сильно сушать спину, руки та плечі.

Парфумований лосьйон для тіла Magnetic Vibe - це перший продукт українського бренду Dott, який познайомив мене з їхньою естетикою, лаконічністю та нетиповими ароматами.

Виробник вказує, що місією бренду є створення косметики яка поєднує у собі дієві формули та естетичне пакування. Будемо розбиратися, чи дійсно дієвий цей продукт 😌 Бо красу баночки видно одразу. Тільки подивіться на повнорозмірний флакон на сайті 🤩

Парфумований крем для тіла з емолентами та екстрактом квітів Dott
Парфумований крем для тіла з емолентами та екстрактом квітів Dott

Пакування: прозора пластикова пляшка, обʼємом 100 мл, зручної форми, аби брати з собою. Закрита ємність надійною металевою кришкою, що додає своєї естетики. Дизайн максимально милий та стильний, у ніжних відтінках рожевого 💖 Але флакон 350 мл - це якийсь витвір мистецтва! 🫠

Як вказано, це спорт версія, тому я так і ношу пляшечку з собою в зал. Вона займає мало місця, але цілком закриває усі потреби по зволоженню тіла та особливо рук, після вправ зі штангою, з використанням спортивної магнезії (крейди), що сильно сушить долоні.

Консистенція: цей продукт вказаний на різних сайтах як крем та лосьйон. І це по факту щось між ними. Легкий крем, або середньої щільності лосьйон світло-рожевого кольору. Дуже приємний, розподіляється чудово.

Аромат: ніжний та виразний одночасно.

Тут поєднуються початкові ноти троянди, жасміну та білого перцю. Згодом розкривається у серці - жасмін, патчулі та гваякове дерево. Композиційна база аромату наповнена солодкою ваніллю, абрикосу та сандалу.

Я чітко відчуваю пряність перцю та квітково-рослинну ніжність. Це не типовий цукерково-приторний аромат, як я боялася, поглянувши на пакування. І залишилася задоволена! ☺️

Консистенція у продукту комфортна, досить легка, проте поживна, тому і розподіляється по шкірі без проблем і всмоктується швидко.

Відчуття плівки не залишає, що часто буває неприємно.

Натомість, дарує мʼякість, гладкість та хороше зволоження, заповнюючи кожну мікротріщинку на поверхні шкіри, даючи здоровий та сяючий вигляд тілу. Позбавляє відчуття стягнутості та дискомфорту, особливо від жорсткої води та кислот, або інших активів.

Аромат перші пару годин добре відчутний, проте саме близько до тіла. Парфум не буде перебивати, за що великий плюс! Пізніше запах стає тихішим та повністю втрачається за годин 5 приблизно.

  1. Aqua (вода): Забезпечує вологу, що необхідна для шкіри.
  2. Coco-Caprylate/Caprate: Натуральний замінник силікону, що забезпечує гладкість та шовковистість шкіри.
  3. Caprylic/Capric Triglycerides: Олія, отримана з кокосового масла, що живить та зволожує шкіру.
  4. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil: Олія жожоба, яка забезпечує інтенсивне зволоження та живлення шкіри.
  5. Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract: Екстракт ромашки, який має заспокійливі властивості та допомагає зменшити подразнення шкіри.
  6. Glycerin: Зволожувач, який допомагає зберігати вологу в шкірі.
  7. Myristyl Myristate: Емолієнт, який забезпечує м'якість та гладкість шкіри.
  8. Glyceryl Glucoside: Вологоутримувач, який допомагає зберігати вологу та підтримує захисний бар'єр шкіри.
  9. C12-15 Alkyl Benzoate: Емолієнт, який надає шкірі м'якість та розгладжує її.
  10. Centella Asiatica Extract: Екстракт азіатського центелли, який має антиоксидантні властивості та сприяє зменшенню запалення.
  11. Trehalose, Serine, Sodium PCA, Inulin, Algin: Вологоутримувачі, які допомагають зберігати вологу в шкірі та підтримують її гідратацію.
  12. Sodium Hyaluronate: Форма гіалуронової кислоти, яка забезпечує інтенсивне зволоження та зміцнення шкіри.
  13. Pullulan: Натуральний полісахарид, який забезпечує підтягнутість та зміцнення шкіри.
  14. Panthenol: Про-вітамін B5, який заспокоює та зволожує шкіру.
  15. Xanthan Gum: Забезпечує консистенцію крему та допомагає розподілити складові рівномірно.
  16. Tocopheryl Acetate: Вітамін E, який має антиоксидантні властивості та захищає шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища.
  17. Citric Acid: Регулює pH крему, забезпечуючи його оптимальну кислотність для шкіри.
  18. Charcoal Powder: Вугілля, яке допомагає вивести токсини з шкіри та очистити пори.
  19. Parfum: Ароматизатор.
  20. Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid: Консерванти, які забезпечують тривалий термін зберігання крему та запобігають розвитку бактерій та грибків.

Більшість складових є природними або походять з натуральних джерел, таких як рослинні екстракти та олії. Крім того, консерванти, що використовуються в кремі, як Sorbitan Caprylate, Propanediol і Benzoic Acid, є безпечними для використання в косметичних продуктах і забезпечують їх тривалий термін зберігання.

Загалом, склад крему потужний та спрямований на забезпечення інтенсивного зволоження, живлення та заспокоєння шкіри. Компоненти зменшують запалення, підтримують захисний бар'єр та допомагають зберегти її м'якою та гладкою.

Dott Body Cream приємно здивував складом та ефективністю в роботі з найбільш проблемними ділянками, в моєму випадку - пересушені руки, плечі, спина. А естетична пляшечка обовʼязково потішить своєю красою! Про аромат можна казати довго, але вам його треба відчути, щоб зрозуміти глибину та елегантність композиції ✨

Можу радити цей продукт, він вартує кожної копійки 😌

Не можу не радіти, коли наші бренди зʼявляються та розвиваються у складний час та несуть красу у життя!