Iryna Koval

Dott Hypnotic Vibe Body Cream

Dott Hypnotic Vibe Body Cream
Dott Hypnotic Vibe Body Cream

Раніше я ділилася з вами своїм улюбленим кремом для рук від Dott, який мені настільки подобається, що я вирішила потішити не лише свої ручки, а й усе тіло. Саме тому сьогодні хочу поділитися своєю новою знахідкою - Парфумованим лосьйоном для тіла з емолентами та екстрактом центели азіатської.

Думаю, про дизайн багато говорити не потрібно, адже на фото чудово видно цю надзвичайно естетичну та мінімалістичну баночку. Тримати її в руках дуже приємно, завжди хочеться розглядати та фотографувати - суцільна естетика.

Dott Hypnotic Vibe Body Cream
Dott Hypnotic Vibe Body Cream

Це парфумований лосьйон, тому одразу зупинимося на ароматі. Його ніжно-пудровий запах ніби огортає шкіру вуаллю, на якій яскраво відкривається букет всієї композиції. Спочатку це ніби весняний сад, наповнений білими квітами, де чутно запахи лілій, жасмину та чайної троянди. Серце аромату розкриває тонкі ноти кокосу та абрикосу додаючи ще більше ніжності і екзотики, а базові ноти ванілі, мигдалю та сандалу роблять аромат теплим і затишним. Гарантую, що стійкість аромату буде супроводжувати вас протягом всього дня.

Але краса цього лосьйону не лише в ароматі, але й в його дії на шкіру, він має потужні зволожувальні властивості. Емоленти, що входять до складу, допомагають зберегти захисний бар’єр шкіри, знімають відчуття стягнутості та насичують шкіру ліпідами, а також повертають шкірі гладкість та здоровий вигляд, шкіра ніби сяє зсередини.

Екстракт центели азіатської, який має протизапальні властивості та сприяє загоєнню клітин епідермісу, нейтралізує сухість та лущення шкіри, а також заспокоює подразнені ділянки. Центелла стимулює вироблення колагену та гіалуронової кислоти, що робить шкіру пружною та здоровою.

Лосьйон легко та приємно відчувається на шкірі, швидко поглинається і не залишає липкості. Він ніби розтанув на шкірі, залишаючи лише відчуття ніжності та зволоження.

У підсумку, Dott Hypnotic Vibe Body Cream - це не просто звичайний лосьйон для тіла, а справжній розкішний догляд, який зробить шкіру м’якою, гладенькою і вишукано ароматною. Dott безсумнівно завоював моє серце, і я впевнена, що це не останній улюблений засіб від цього бренду.