Juliya

Чому сонцезахисні засоби такі важливі? Eucerine SPF50

Коли я була у дерматолога, вона порекомендувала мені наносити сонцезахист за 20 хвилин до виходу на вулицю, а потім поновлювати кожні дві години за потреби.

У мене є декілька варіантів сонцезахисних засобів. З тоном чи без, у вигляді спреїв, чи кремів. Сьогодні розкажу про Eucerin SPF50. Це лосьйон, досить легкий, немає тону.

Даний лосьйон швидко поглинається, не липкий, не має яскраво вираженої віддушки.

Його можна поновлювати з часом, але я зазвичай використовую спрей - вуаль від La roche posay для поновлення. Напишу про нього згодом. А цей лосьйон наношу одразу перед макіяжем.

Сонцезахисні креми, лосьйони, спреї - захищають шкіру від фотостаріння. Бережуть її від появи пігментнтних плям, новоутворень. Користуватись такими засобами треба щодня не залежно від пори року. І починати треба з малечку. Наші батьки нас рідко мастили такими засобами. Зараз дерматологи просять наносити сонцезахист дітям також на постійній основі.

Так ви збережете красу і молодість шкіри на довгі роки. Наносити треба не лише на обличчя, а й на всі відкриті ділянки шкіри (вуха,шию,руки).

Мені цей засіб сподобався. Я мала дорожню версію, тепер можливо куплю і повнорозмірну.

Дякую за увагу. До нових зустрічей!