Yana Osyka

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation SPF 45, 1W1 Bone

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation SPF 45,  1W1 Bone
Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation SPF 45,  1W1 Bone
Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Foundation SPF 45,  1W1 Bone

По опису не впевнена була що це для мене. Він має матовий фініш, я ж люблю більш натуральний. Але його універсальність і відгуки дівчат з сухою шкірою, мене переконали.

Пакування нагадує Charlotte Tilbury Beautiful Skin. Їх часто порівнюють, хоч вони абсолютно різні. В Estée Lauder менше перекриття, він тонший і більш матовий.

На мою думку, за цю ціну можна було б придумати цікавіше пакування, але візажисти будуть щасливі. Туба легка, в ній видно колір, помпа практична і тональний не тече. Одна краса.

В лінійці дуже багато кольорів, я довго обирала і взяла 1W1 Bone. Виявилось що це просто відтінок моєї зимової шкіри. Ідеальне попадання. Він не затеплий, не засірий, а ось такий нейтральний, як треба. На свотчах здається теплуватим, але на обличчі ідеально. Я довгий час не могла підібрати вдало відтінок, щоб зливався з тоном шкіри. Безліч візажистів і блогерів радять наносити тональний на шию. Мабуть, це норм, коли ти носиш одяг з декольте, а не толстовки й водолазки. А тут моє обличчя злилось з кольором шкіри. Це просто неймовірно.

Наносила по різному. Спонжем нормально, але покриття виходить тоншим і червоний ніс майже не перекриває. З пензлем інша справа. Потрібно менше тонального, він легко розтягується і краще все перекриває. Навіть сухість не підкреслює (зі спонжем не все так однозначно зрозуміло).

На моєму обличчі носиться весь день. Трохи злізає з носа і підборіддя, але так роблять абсолютно всі тональні. В зморшки не скочується, шкіру не сушить. Обличчя має наче матовий фініш, але при цьому досить свіжий вигляд, наче вельвет якийсь.

Загалом мені сподобався даний тон. Я його полюбила майже одразу і як тільки закінчиться баночка, планую придбати ще раз. Це справді достойний продукт на кожен день, в якому великих мінусів не знайшла. Словом чудовий тональний, раджу.