ewigkeit

Гелi для вмивання вiд CeraVe

Моє знайомство з брендом CeraVe почалось саме з засобiв для вмивання.

За рекомендацiєю знайомої придивитися до цих гелiв, побачила, що є iнтенсивно очищувальний гель та глибоко очищувальний, i тут вже спробуй розiбратись, було важко вибрати ) Добре що знайома принесла гарний "вiдливант" зi свого iнтенсивно очищувального гелю )) Тож я вирIшила, що цей я вже спробувала i замовила глибоко очищувальний.

Призначення: антибактеріальне, від вугрів, від чорних цяток, лікування, очищення, проти запалень, пілінг
Інгредієнти: гіалуронова кислота, кераміди, ніацинамід, саліцилова кислота, цераміди

Тип шкіри: жирна, проблемна

Особливості:

- очищає від будь-який забруднень, надлишку себуму, декоративної косметики;
- заспокоює подразнення;
- містить комбінацію трьох типів керамідів (1, 3, 6-ІІ), ідентичних природнім керамідам шкіри, і гіалуронову кислоту;
- підтримує захисний бар’єр і нормальний водний баланс;
- технологія МВЕ інкапсулює кераміди для постачання їх саме до захисного бар’єру епідермісу й повільного вивільнення протягом тривалого часу, підтримуючи захисний бар'єр довго після того, як ви закінчите нанесення продукту;
- без мила, парабенів, аромату, не закупорює пори.

Це прозорий гель, гарно пiниться, використання економне. Запаху нiякого не має. Пiсля ного немає вiдчуття стягнутостi та пересушеностi. Дуже добре очищує, залишаючи вiдчуття свiжостi. Для змiшаного та жирного типу обличчя буде iдеально. В мене нормально-змiшаний)), i пiсля деяких засобiв для вмивання хоч спочатку i було вiдчуття очищенностi, але дуже швидко шкiра починала дуже жирнитися, чого не повинно бути в звичному станi моєї шкiри. З цим гелем такого не вiдбувається, що є показником того, що гель менi пiдходить.

Висипiв та подразнень пiсля гелю немає.

В iнструкцii вказано, що перед застосуванням треба збовтати, але це ж скiльки тодi треба виливати того гелю, щоб вийшло те, що в трубцi, та ще й додався збовтаний )) Менi вистачає невеликого об`єму. Тому я не заморочуюсь з цим. Можливо в цьому буде сенс, якщо використовувати засiб також на все тiло як гель для душу, адже вiн вказаний як для шкiри обличчя та тiла, але я цього не роблю.

Призначення: очищення
Інгредієнти: гіалуронова кислота, кераміди, ніацинамід, цераміди
Тип шкіри: жирна, нормальна

Особливості:

- був розроблений дерматологами для глибокого очищення, видалення надлишків себума та освіження шкіри;
- не провокує відчуття стягнутості та сухості;
- гелева основа містить три основних кераміди, гіалуронову кислоту та ніацинамід;
- не викликає подразнення;
- підходить для нормального та жирного типу шкіри;
- при взаємодії з водою перетворюється в пишну піну;
- кераміди допомагають відновити та підтримувати природний бар'єр шкіри;
- гіалуронова кислота допомагає зберегти природну зволоженість шкіри;
- ніацинамід надає заспокійливий ефект;
- не викликає утворення комедонів.

Про цей гель можу сказати все те ж саме )) Для мене вони однаковi. Така ж консистенцiя, добре пiниться, не має запаху. Гарно очищує, немає вiдчуття сухостi та стягнутостi, подразнень i т.д.

* * * *

Висновок

Якщо ви шукаєте засiб для вмивання для шкiри нормального, змiшаного та жирного типу, то варто спробувати один з цих гелiв. Для сухої шкiри не пiдiйде.

Якщо ж проблемна шкiра, то звичайно вибрати Глибоко очищувальний гель, бо в ньому i призначення для цього. А якщо не маєте висипань та всих цих неприємностей, то по сутi немає рiзницi, яким саме користуватися.

Звичайно це все iндивiдуально, це саме мiй досвiд пiсля достатньо довгого використання як одного, так i другого засобу.