Viktoria_Ilnytska

Затишний вечір з ароматною свічкою бренду•dott

Привіт-привіт🌸

Пропоную зануритись сьогодні в атмосферу релаксуючого вечору, де вдалим доповненням підійде парфумована соєва свічка від українського бренду dott🤍

Відомо що, свічки з соєвого воску не виділяють шкідливих речовин і пахнуть натуральними ароматами.

• оригінальна задумка помістити віск у таку ємність, схожу на тару для бальзаму для губ; це гарне мінімалістичне упакування з металу🤍;
  • dott з англійської мови означає «крапка», тож цей символ теж присутній над самим словом🖤;
  • стильний візуал написів та форма, у якій вони розташовані; естетичний вибір шрифтів які вдало доповнюють увесь дизайн🤍

Аромат під час горіння свічки взагалі не відчутний, тільки якщо присунути носа☺️

Горить теплим приємним світлом🪔

При гасінні, відкривається насиченість аромату. Відчуваються квіткові нотки та ніжно-солодкий запах🤍 Це дуже приємна ароматна композиція, настільки, що я зібрала трохи розплавленого теплого воску, й намастила ним руки🤤 Вони пахли дорогим кремом🤍

Коли віск застигає, аромат добре відчутний. Ще хочу додати, що на відміну від деякий свічок які виділяють подразнюючий димок після гасіння, ця свічка наповнює кімнату ніжними ароматними, нерізкими нотками🙌🏼

У складі міститься 100 відсотків соєвого воску і ароматичної композиції🌸 Це екологічно чиста основа🙌🏼

Мені відгукується такий міні формат свічки, це буде гарним і приємним подарунком для подруги чи сестри. Особливо якщо обрати кілька видів міні свічки🤍 Або можна придбати для себе і насолоджуватись виробом під час прийому ванни, читання, перегляду фільму, малювання, бʼюті процедур...🙌🏼