Ирина ❤️

Нішевий парфум Xerjoff Casamorati 1888 Italica

Нішевий парфум Xerjoff Casamorati 1888 Italica

В інших своїх відгуках про аромати Xerjoff я вже розповідала, що на даний момент у мене 4 аромати від цього будинку, також об інших які мені довелося спробувати.

Dama Bianca https://club.makeup.com.ua/post/34758/

Bouquet Ideale https://club.makeup.com.ua/post/34698/

Lira https://club.makeup.com.ua/post/35977/

Italica не відноситься до моїх улюбленців з 4, але все одно на відміну від інших ароматів Xerjoff він мені подобається, я не купую аромати просто так для колекції.

Italica (2021) Xerjoff — це парфум для жінок та чоловіків, він належить до групи східні гурманський, випущений у 2021 році.

Верхні ноти: Молоко, Мигдаль та Шафран;

середні ноти: Тоффі та Бурбонська ваніль;

базові ноти: Сандал та Білий мускус.

На початку у мене був пробник, мені цей аромат подобався, але при цьому була нота яка мене в ньому не дуже влаштовувала. Після пробника я не побігла замовляти флакон, купую тільки те, чим дійсно користуюся. Але цей парфум не виходив у мене з голови, і лише через 2 роки після ще одного пробника я вирішила-потрібний!

З цим парфумом у мене складні стосунки через надто ціанідну ноту мигдалю в ньому, саме її я не дуже люблю.

В іншому аромат пахне мені як ірискою, типу Toffi або цукерок «Корівка», це дуже солодкий тягучий і теплий аромат, який огортає своїми обіймами. Ноту молока як таку я не чую, можливо вона надає вершковість аромату.

Якби в ньому можна було зменшити цю гіркоту мигдалю, мені було б взагалі чудово. Хоча знаю багато хто її любить. Мускуса в ньому я не чую. Це чисто гурманський аромат, від нього злипнеться все 😝

Більше підійде на прохолоду осінь-зиму ❄️

У цього аромату на мені стійкість трохи менша ніж у інших, відчуваю на собі близько 6-7 годин, шлейф думаю теж близько 1 метра.

По піраміді здається, що аромат чисто жіночий, але ні, я наносила його на чоловіка, теж дуже цікаво з нього звучав, і навіть на ньому мені мигдаль не заважав.

Бачила порівняння з Vanilla Cake Montale🎂 , ні, вони різні, є звичайно схожість гурманського напряму з цією вершковою ірискою та мигдалем, але Vanilla Cake мені навіть більше подобається, в ньому немає цієї мигдальної ціанідності. Хоча хтось через це можеш порахувати Montale простіше

Так само були порівняння з Giardini Di Toscana Bianco Latte, тут взагалі мимо, Toscana це ванільний аромат, без мигдалю 🍦

З Black Phantom By Kilian теж вони не схожі, цей мені все ж таки був більш чоловічим, тут крім іриски є темний шоколад, алкогольна нота, кава і мигдальної ціанідності теж менше 🥃

Про Bouquet Ideale та інші парфуми Xerjoff https://club.makeup.com.ua/post/34698/