Kostenko_Nastya👩‍🦰

Викидушки березня

Викидушки березня

Привіт, красуні💋

Ось вирішила і я долучитись до викидушок. У цьому місяці назбиралось небагато - це гель для душу, дезодорант, туш для вій та маска для обличчя. Далі коротенько розкажу про кожну позицію.

Ну, що ж, поїхали!

Був подарований на Новий рік у 2022 році. Спочатку стояв на поличці, чекав свого часу. І нарешті я його добила. Претензій к гелю нема, добре піниться, економічно витрачається, шкіра після нього приємна на дотик. Але ну він прям уж дуже ароматний (шкіра дуже довго пахне, а я це не люблю), так він, засранець, все ніяк не закінчувався. Покупку б не повторила, та й вартість у нього як для геля зависока як на мене.

Був отриманий на тестування. Задоволена. Справді, на чорному слідів не залишає, на білому не знаю - нема в мене білих речей. Аромат достатньо насичений, але приємний. З головною функцією як дезодоранта справляється на 100%. Вистачило надовго.

Звичайна туш. Непогано підкручувала вії (з урахуванням моїх надзвичайно рідких, коротких та прямих вій), не осипалась.

Доречі, вона краще, ніж жовта Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl (відгук про неї: https://club.makeup.com.ua/post/34823/). Але повторно не куплю.

Сподобалась. Обличчя після неї надзвичайно м'яке, матове, свіже. Приємна консінстенція. З мінусів - виробник радить залишки прибирати салфеткою, але то не варіант - здається потім, що обличчя смальцем намазане. Змивається, вона, доречі, дуже погано. Цю покупку можливо повторю.

От і все, мої красуні. Ось така невеличка кількість скопилась, у наступному місяці буде більше.