Alina Addams 💃🏻

Весняне прибирання в парфумерному гардеробі

Весняне прибирання в парфумерному гардеробі

Відмічені в цьому дописі аромати на довго зникли з мого поля зору, а тим часом добряче відстоялися і приємно мене здивували.

Для мене весна період, коли так не вистачає фруктів та ягід, тому мені хочеться фруктово-ягідних ароматів для настрою, але тепер я до них додала ще й мімозу.

Почну з Ulric de Varens, бо він для мене став приємним відкриттям у сфері мега бюджетних французьких ароматів. Колись мені захотілося подарувати близькій людині парфумерну воду з юнацьких років і саме так я наткнулася на цей бренд.

І заради цікавості я вибрала собі кілька ароматів один 2008 р. випуску, а інший 2013 р., й вони мене приємно здивували.

Звичайно серія mini досить проста, але вона тепла й апетитна.

Я люблю, щоб на мені була якась парфумерна композиція 24/7, тому я їх використовувала спочатку як домашні аромати. Такі собі мʼякесенькі домашні капці в яких неймовірно затишно й комфортно. І так вони простояли понад рік і здивували мене своєю стійкістю. Надягаючи свою піжаму (на яку вже кілька днів парфумерні композиції не наносилися) я відчула, на ній стійкий аромат Ulric de Varens, що не могло не дивувати враховуючи їхню вартість.

Весняне прибирання в парфумерному гардеробі

Більш детально я про них писала раніше:

https://club.makeup.com.ua/post/7101/

https://club.makeup.com.ua/post/7130/

Тому додам всього кілька слів. Ці аромати мені НЕ схожі на фруктовий компотик, для мене це фруктовий десерт.

Ulric de Varens Mini Love, це помірно солодкий ягідний десерт, щедро присипаний свіжими ягодами.

Ulric de Varens Mini Dream мені нагадує абрикосовий пиріг, дуже солодкий і апетитний.

Знову ж досить простий аромат, обрала я його, бо мені хотілось «Green Tea», але класичний аромат мені не подобається. На мені розкривається природною зеленою свіжістю з цитрусовими нотками і є гарним доповненням до певного образу «натуральної краси». Про нього я теж писала раніше https://club.makeup.com.ua/post/7098/

Мені вони покращують настрій, моя ароматерапія 💖