Alina Addams 💃🏻

Що для мене класика парфумерного гардероба?

Що для мене класика парфумерного гардероба?

Почну з Illuminea від Mary Kay, бо цей аромат став для мене черговим відкриттям, яким я не можу не поділитись. Забігаючи на перед, він неймовірно стійкий, верхній одяг пахне вже місяць, що знову ж не може не радувати 💖

Все в цій парфумованій воді класичне та надійне, ну от починаючи з самого флакону, це знаєте не якась крихка пляшечка, таким важким товстостінним флаконом і покалічити когось можна. Форма мені теж здається в приємному сенсі класична згори до низу.

Що для мене класика парфумерного гардероба?

Виробник США, але, як на мене, це класичні французькі парфуми, ну от так я їх відчуваю.

Аромат: насичений, густий, квітково-східний, сильний, домінантний, але в той самий час вишуканий і розкішний.

Найбільш явними для мене є цитруси, квіти апельсина, перець, ваніль та деревина, це одні з моїх улюблених складників, тому не дивно, що тут вони теж є.

І от з одного боку вони такі категоричні та безкомпромісні, а з іншого пʼянять жимолостю та півонією.

Більш ніжні ноти типу латаття чи листя фіалки, я окремо не чую та й взагалі композиція дуже цілісна хоч і обʼємна.

Переживала чи не будуть занадто важкими, але ні, носити їх одне задоволення 🥹

Квінтесенція весни, дуже відрізняється від попереднього аромату, вони більше про квіти оповиті терпкою зеленню. Але є й спільне і це квіти апельсина і не дарма кажуть квіти апельсина приносять удачу та достаток.

Це моя маленька любов, тому я вже писала про них раніше ⤵️

https://club.makeup.com.ua/post/23665/

За доволі простою пірамідою приховане ідеальна пропорція квітів та цитрусів, як я помітила аналізуючи свої вподобання я саме це люблю.

Квітковий букет з лаванди, квітів апельсина та жасмину чудово підкреслений солодкою свіжістю мандарину, а листя смородини та масло петітгрейну додають їм маленьку зелену гіркуватість. І в цій частині гіркуватість виступає як спільна риса з парфумами під номером два.
Мають ванільно-дерев'янисту базу та пристойний шлейф. Тут уже подібність до парфумів під номером один. Голосно заявляють про себе, та довго тримаються на шкірі, на одязі відчуваю кілька діб.

На моїй шкірі звучать солодше ніж на одязі, але зелень і цитруси врівноважують те солодке звучання й виходить чудовий квітково-цитрусовий букет, який я так люблю.