Чудові та доступні засоби від MERMADE
Популярність цих засобів не оминула і мене))) Продовжую вивчати продукти догляду від українських брендів. І звісно, не змогла пройти повз цих двох засобів.
Після тижня тестування на своєму обличчі, можу зробити такі висноки:
Mermade Wait! Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer Балансуючий гель для вмивання обличчя :
- маленький об'єм гелю дозволяє з легкістю брати його з собою, але для домашнього користування хотілось би більший об'єм засобу;
- класна гелева текстура гелю для вмивання, дуже економний та добре змиває косметику;
- мою чутливу та суху шкіру зовсім не пересушує, після нього немає відчуття стянутості;
Mermade No! Boring Days Bioflavonoids & Vitamin E Calming & Moisturirizing Face Cream Зволожуючий крем для обличчя :
- базовий зволожуючий крем для обличчя;
- легка, тануча текстура, мені подобається змішувати його з тонуючим засобом, для легкого корегуючого ефекту на обличчі;
- швидко прибрав лущення на обличчі, на весну-літо достатньо зволоженя;
Підбиваючи підсумки, можу сказати, що обома продуктами я задоволена, досить базові, доступні доглядові засоби без зайвих активних речовин. Окремо потрібно виділити пакування, тому що це звичайно, дsвчачі-дівчачі упаковочки, які буде приємно мати на поличці як підлітку, так і тьоті)))
Коментарі (0)