Алла

Чисті пори - сяюче обличчя

Чисті пори - сяюче обличчя

Якщо ви хочете мати чисте та сяюче обличчя, не докладаючи багато зусиль, то цей тонер - ваше спасіння. У мене комбінована вікова шкіра і буває трапляються дрібні неприємності у вигляді забитих пор та тьмяності шкіри.

Користуюся цим пілінгом-тонером із фруктовими кислотами Elizavecca Face Care Hell-Pore Clean Up Aha Fruit вже не перший рік.

Бренд: elizavecca

Серія: hell-pore

Група товару: тонік для обличчя

Призначення: живлення, очищення, проти запалень, пілінг

Об'єм: 200ml

Інгредієнти: aha-кислоти, фруктові кислоти

Час застосування: універсальний

Стать: для жінок

Класифікація: міддл маркет

Тип шкіри: комбінована, проблемна, суха

Країна ТМ: Корея

Зроблено в: Кореї.

Це універсальний засіб, який завершує етап очищення шкірного покриву, видаляє всі забруднення з пор і залишки косметики. Засіб чудово відлущує ороговілий шар клітин, прекрасно зволожує і живить шкіру, а також сприяє прискоренню її регенерації.

Фруктові АНА-кислоти піклуються про шкіру зсередини і зовні, делікатно злущуючи її верхні шари. Олія виноградних кісточок діє як антиоксидант, сповільнюючи процеси старіння і допомагаючи шкірі додатковим живленням.

Він відмінно справляється з поставленою задачею. Пори очищує, колір обличчя освіжає. Трохи щіпає після нанесення. Також є невелике почервоніння, бо у мене ще й чутлива шкіра, але воно швидко минає. Використовую раз на тиждень. Добре дознімає залишки косметики.

Дуже економно використовується. За такі гроші однозначна рекомендація.

Чисті пори - сяюче обличчя
Чисті пори - сяюче обличчя
Чисті пори - сяюче обличчя
Чисті пори - сяюче обличчя
Чисті пори - сяюче обличчя