Аромати загадки
Ніколи не вгадаєш їх за нотами 🎵
Franck Olivier Passion Extreme
Багато про них читала протилежних відгуків, часто їх називали бабусиними ароматами й знаєте, якщо так пахне бабуся, то вона ще ого-го 😂
Ця парфумерна композиція нагадує мені коктейль на пляжі, пʼянка приваблива пристрасна ягідно-фруктова композиція.
Цей аромат наче заманює та приваблює, такий собі фліртуючий флакончик. Легкий, не задушливий, зрозумілий та смачний.
Цікаво те, що мені вони пахнуть переважно фруктами, а хтось писав, що переважно квітами. Я ж чую яскраву малину, далі трохи тихіші, але теж досить відчутні полуниця та персик, аромат кокоса, уловити не можу, хоча уявляю коктейль на пляжі саме в кокосі 🥥 Потім троянда, але скоріше десь на фоні (у волоссі 😂), ну і гарячий мускус.
Стійкість не велика, до 4 годин, але для спеки те що треба.
Як на мене, мегабюджетний варіант весняних/літніх парфумів 💖
Я їх частіше використовую для створення романтичного настрою, чоловіку подобається, але це вже виключно справа смаку.
P.S. Читала, що багато в кого зламався ковпачок, тому для сумочки мініатюрка не підійде, не повірила… Але знаєте що? Після кількох використань зламався ковпачок. Взяла 50 мл, там все чудово, міцний флакончик.
Парфумована вода Avon Today
В дитинстві вони мені здавалися досить серйозними, більше для холодного періоду, навіть чомусь зимовими, хоча піраміда ніжніша ніжності, лише десь в кінці трохи деревини, а так найніжніші квіти.
Тепер для мене цей парфум став оазисом серед пустелі, я прямо відчуваю соковиті пелюстки фрезії, квітів апельсина й туберози з трояндою, а далі кактус на гарячому піску, а після нього тепла деревина.
Тепер розглядаю цей аромат і для весни, і для літа. Як не дивно, він досить не простий і не однозначний.
По стійкості, як для свого сегмента дуже стійкі, понад 6 годин (але мої в мене вже давно, років 8 стоять 100 мл, які я періодично використовую для ностальгії).
Ulric de Varens Desire Bomb
Ох і не очікувала я такого…
Тип аромату: східні
Початкова нота: Бергамот, Рожеві ягоди
Нота серця: Кашемірове дерево, Троянда, Фрезія
Кінцева нота: Мускус, Шкіра
Піраміда проста, але знаєте тут ключове слово «східні» і вони таки східні. Дуже насичені, наче оповиті димом, чимось навіть нагадують Lady Gaga Fame Black Fluid, тільки тут не персик, а ягоди оповиті димом. На мій великий подив на додачу ще стійкі та навіть присутній шлейф.
Аромат солодкий, тобто для любителів свіжих чи травʼяних, навряд буде цікавим. А любителям солоденького може стати гарним відкриттям. Якби я не знала, що за парфумована вода, то подумала б, що вона зовсім з іншого цінового сегмента.
Не «фруктовий компот», а як хтось писав раніше «фруктовий кальян», тільки треба перечекати першу хвилину фруктового мила.
Стійкість більше ніж пристойна, весь день, а речі кілька діб.
Неочікувано це слово, яке поєднує всі три аромати.
Коментарі (0)