Alina Addams 💃🏻

Аромати загадки

Аромати загадки

Franck Olivier Passion Extreme

Багато про них читала протилежних відгуків, часто їх називали бабусиними ароматами й знаєте, якщо так пахне бабуся, то вона ще ого-го 😂

Аромати загадки
Аромати загадки

Цей аромат наче заманює та приваблює, такий собі фліртуючий флакончик. Легкий, не задушливий, зрозумілий та смачний.

Цікаво те, що мені вони пахнуть переважно фруктами, а хтось писав, що переважно квітами. Я ж чую яскраву малину, далі трохи тихіші, але теж досить відчутні полуниця та персик, аромат кокоса, уловити не можу, хоча уявляю коктейль на пляжі саме в кокосі 🥥 Потім троянда, але скоріше десь на фоні (у волоссі 😂), ну і гарячий мускус.

Стійкість не велика, до 4 годин, але для спеки те що треба.

Як на мене, мегабюджетний варіант весняних/літніх парфумів 💖

Я їх частіше використовую для створення романтичного настрою, чоловіку подобається, але це вже виключно справа смаку.

P.S. Читала, що багато в кого зламався ковпачок, тому для сумочки мініатюрка не підійде, не повірила… Але знаєте що? Після кількох використань зламався ковпачок. Взяла 50 мл, там все чудово, міцний флакончик.

В дитинстві вони мені здавалися досить серйозними, більше для холодного періоду, навіть чомусь зимовими, хоча піраміда ніжніша ніжності, лише десь в кінці трохи деревини, а так найніжніші квіти.

Тепер для мене цей парфум став оазисом серед пустелі, я прямо відчуваю соковиті пелюстки фрезії, квітів апельсина й туберози з трояндою, а далі кактус на гарячому піску, а після нього тепла деревина.

Тепер розглядаю цей аромат і для весни, і для літа. Як не дивно, він досить не простий і не однозначний.

По стійкості, як для свого сегмента дуже стійкі, понад 6 годин (але мої в мене вже давно, років 8 стоять 100 мл, які я періодично використовую для ностальгії).

Ох і не очікувала я такого…

Тип аромату: східні
Початкова нота: Бергамот, Рожеві ягоди
Нота серця: Кашемірове дерево, Троянда, Фрезія
Кінцева нота: Мускус, Шкіра

Піраміда проста, але знаєте тут ключове слово «східні» і вони таки східні. Дуже насичені, наче оповиті димом, чимось навіть нагадують Lady Gaga Fame Black Fluid, тільки тут не персик, а ягоди оповиті димом. На мій великий подив на додачу ще стійкі та навіть присутній шлейф.

Аромат солодкий, тобто для любителів свіжих чи травʼяних, навряд буде цікавим. А любителям солоденького може стати гарним відкриттям. Якби я не знала, що за парфумована вода, то подумала б, що вона зовсім з іншого цінового сегмента.

Не «фруктовий компот», а як хтось писав раніше «фруктовий кальян», тільки треба перечекати першу хвилину фруктового мила.

Стійкість більше ніж пристойна, весь день, а речі кілька діб.

Неочікувано це слово, яке поєднує всі три аромати.