krutoguuz

Dr.FORHAIR Phyto Therapy Treatment

В складі понад 10 рослинних олій, серед яких моринга, арганія, лайм, аніс, олива, жожоба, авокадо, евкаліпт, апельсин й інші піклуються живлять пасма по всій довжині, забезпечуючи розкішний їм блиск, еластичність і зволоження. Водночас разом з дією натуральних екстрактів покращується стан шкіри голови, завдяки чому вона відчуває повний комфорт.

Пробник я купила ще 2 місяці тому, але тільки після допису Lytvynenko я вирішила, що нарешті вже треба її спробувати.

Перше фото До, друге Після. Візуально прям якогось ефекту немає, бо в мене більше ніж 10 місяців тому був кератин. Але я різницю помітила. Після цієї фіто маскт волосся стало дуже мʼякесентке та не таке пушисте там де відросло моє, яке вʼється. Пробника мені вистачило на 1 раз, бо я люблю так щедро намазатися. Чи купила я б повнорозмірний продукт? Не знаю, бо ціна не прям маленька. А на моєму волоссі непогано працює і маска 3в1 від Garnier. Але якщо ваше волосся потребує відновлення та чогось такого поживного та того, що буде наповнювати його, то зверніть увагу.

Користувалися засобами від цього бренду?