Kizza

Темноельфійський макіяж (туторіал)

Темноельфійський макіяж (туторіал)

Вибираючись з кокону весняної хандри, авітамінозу збереження зубів мудрості, прорізуванні зубів у малятка поділилась я з подружкою (ви її знаєте - Юля з ельфійського та квіткового макіяжів) що хочу зробити макіяж темного ельфа. А до нього просто необхідно мати довгі і тендітні пальці. А так, як Kizza пані майже плюс сайз - то з тендітними ручками в мене чуть проблеми.

Але можна вирішити питання ширини, просто візуально збільшивши довжину😉 Тут нам і знадобиться допомога з виготовленням "багаторазового" манікюру і Юліні скіли.

Темноельфійський макіяж (туторіал)

Я твердо вирішила, що образ на обличчі буде нафарбований виключно продуктами якими можна зробити повсякденний макіяж. Тому перший крок нанесення консилеру від Jeffrey Star у відтінку С0.

Фальш брови і нову складку організовуємо за допомогою олівця для очей з лінійки Вар'єте від Eveline. Бузковість обличчя - відтінок Comet з палітри Mystic Galaxy, а на лобі Uranus, Neptune і чуть Pluto. Ще трішечки Cannes від ABH.

10 штучок тіпсів-стилетів з різними дизайнами 💜 Не маючи спец клею - я їх клеїла на рідкий латекс. Ідея взагалі не файна - краще таки купити клей. Юлі величезне "ДЯКУЮ", а ми продовжуємо фарбуватись далі.

Каялом від Lamel роблю сумнуваті губи, заповнюю їх синьою помадою від NYX, у відтінку Disrupter. Веснянки зроблені відкими тінями Lamel Maad Eyes. Білий олівець під очима - Artdeco, той що водостійкий. Золоті розводи і п'ятна - то золота пудра-порошок від Mehron.

Вуха саморобні - з поліморфу (такий пластик, що стає м'яким за температури вище 60 градусів) і дротяної основи. Ото біле - між накладкою і вухом - то рідкий латекс. (Так на латекс я клею все🤣) Воно коли висохне - стане прозорим. Основна задача тут - не приклеїти волосся, адже потім буде дуже неприємно латекс виймати звідти.

А от чудова прикраса - то моєї подруги Каті, і їх за надання прикраси - теж величезнне "Дякую"!!!

Ірі прям дуже сподобався цей образ.

Доречі шию і руки, для економії часу і нервів оформила аквагримом Paradise AQ.

Мені теж дуже сподобався🤣 Щоб я змінила - клей яким клеїти нігті і напевно трохи інші ракурси зйомки. Бо тут фоткала себе не я (бо в мене лапки і кігті, що важко тримались і лінзи в яких видно дуже-дуже не дуже), тому мені допомагали з незвичних особисто для мене ракурсів😶.

Дякую за увагу!!! Зустрінемось в наступних дописах і луксах 😘