Ультразволожуючий к рем для обличчя
380 Skincare Ultra-Rich Face Cream
Той, що живить.
Завдяки насиченій оліями формулі крем інтенсивно живить шкіру, відновлює її захисний барʼєр, попереджає ознаки вікових змін, запобігає сухості та лущенню.
Створений за допомогою SWOP-технології множинної емульсії. Крем-трансформер – після розтирання пряма емульсія (O/W) перетворюється на зворотну емульсію (W/O). Це найефективніший тип емульсії для догляду за сухою шкірою. За допомогою такої технології часто створюються лікувально-профілактичні дерматологічні препарати.
Ефект утворення оклюзійної плівки забезпечує високий захист від ультрафіолету, підвищує ефективність емульсій при лікуванні пітниць або келоїдних рубців.
Наразі SWOP-е. входять до складу лікувально-профілактичних препаратів, які застосовують в дерматології: сонцезахисних лосьйонів, лосьйонів-спреїв, кремів та ін.
Крем можна використовувати як маску. Просто нанеси засіб щільним шаром на шкіру, потримай 10-15 хвилин та змий водою.
Склад максимально комфортний, натуральний, безпечний.
Перевірено особисто на сторонньому ресурсі. 🟢
Сама ж текстура крему плотна, поживна, а крем максимально живить та зволожує. Ідеально саме для сухої шкіри. Не залишає відчуття липкості.
Цікавий засіб і я його використовую поки що на ніч. При останніх днях спеки і Сахари з неба, на ранок мені заплотний. А от на ніч, як повне відновлення моєї змученої шкіри.
Інгредієнти: авокадо, колаген, олія ши (каріте), олії, пантенол
Формула засобу: без sls/sles, без парабенів.
Коментарі (0)