Кузя Ю-а

Ультразволожуючий крем для обличчя

Ультразволожуючий крем для обличчя

Той, що живить.

Завдяки насиченій оліями формулі крем інтенсивно живить шкіру, відновлює її захисний барʼєр, попереджає ознаки вікових змін, запобігає сухості та лущенню.

Створений за допомогою SWOP-технології множинної емульсії. Крем-трансформер – після розтирання пряма емульсія (O/W) перетворюється на зворотну емульсію (W/O). Це найефективніший тип емульсії для догляду за сухою шкірою. За допомогою такої технології часто створюються лікувально-профілактичні дерматологічні препарати.

Ефект утворення оклюзійної плівки забезпечує високий захист від ультрафіолету, підвищує ефективність емульсій при лікуванні пітниць або келоїдних рубців.

Наразі SWOP-е. входять до складу лікувально-профілактичних препаратів, які застосовують в дерматології: сонцезахисних лосьйонів, лосьйонів-спреїв, кремів та ін.

Крем можна використовувати як маску. Просто нанеси засіб щільним шаром на шкіру, потримай 10-15 хвилин та змий водою.

Склад максимально комфортний, натуральний, безпечний.

Перевірено особисто на сторонньому ресурсі. 🟢

Сама ж текстура крему плотна, поживна, а крем максимально живить та зволожує. Ідеально саме для сухої шкіри. Не залишає відчуття липкості.

Цікавий засіб і я його використовую поки що на ніч. При останніх днях спеки і Сахари з неба, на ранок мені заплотний. А от на ніч, як повне відновлення моєї змученої шкіри.

Інгредієнти: авокадо, колаген, олія ши (каріте), олії, пантенол
Формула засобу: без sls/sles, без парабенів.

Ультразволожуючий крем для обличчя
Ультразволожуючий крем для обличчя