Олена ✨

Сироватка від українського бренду Piel, яка приємно здивувала

Сироватка від українського бренду Piel, яка приємно здивувала
Сироватка від українського бренду Piel, яка приємно здивувала

Piel Cosmetics - український космецевтичний бренд, філософія якого побудована на тому, щоб косметика допомагала сучасній жінці виглядати так, ніби вона часто відвідує косметолога. Акцент у продукції на комбінації гіалуронової кислоти і цитрату срібла для оздоровлення шкіри.

Мова піде про антиоксидантну зволожуючу сироватку з екстрактом плаценти і вітамінами С+Е, якою користуюсь доволі довго, тож враження сформувалось остаточне 😊

Сироватка від українського бренду Piel, яка приємно здивувала

Зовнішня картонна коробочка білого кольору з прозорою наліпкою-пломбою. Такий підхід мені подобається, адже є розуміння, що до тебе руки туди ніхто не пхав. Тут міститься уся інформація про засіб.

Всередині знаходиться флакончик з міцного пластику. Середня частина – прозора і крізь невеликий прозір між наклейкою видно продукт – це також плюс, адже зазвичай в баночках такого типу незрозуміло, коли засіб закінчується. Кришечка біла, щільно закриває флакончик. Дозатор у вигляді помпи.

Дизайн наклейки повторює дизайн зовнішнього пакування. Інформації тут менше ніж на картонному пакуванні (назва, спосіб застосування, виробник, дата), але є QR-код – скануєш його і потрапляєш на сторінку продукту на сайті. Це і для миттєвого замовлення зручно, і якщо хочеш переглянути якісь деталі.

Є додаткова кругла баночка тревел-формату з наліпкою, в яку можна брати трішки засобу з собою.

Об’єм 50 ml

🔹 0,5 % низькомолекулярної гіалуронової кислоти (проникає у глибокі шари шкіри до рівня дерми, відновлюючи гідробаланс зсередини; прискорює процеси регенерації та посилює дію інших активних складових косметичних засобів; уповільнює процеси старіння)

🔹 0,5% високомолекулярної гіалуронової кислоти (розподіляється по поверхні шкіри, захищаючи її від сухості, подразнень, УФ-випромінювання та пов'язаного з ним фотостаріння; миттєво розгладжує та підтягує шкіру)

🔹 гідролізат протеїнів плаценти (прискорює регенерацію тканин, посилює біохімічні процеси у клітинах, стимулює імунну систему; повертає шкірі еластичність)

🔹 Вітамін С (Ascorbyl Glucoside) (освітлює, вирівнює рельєф та тон шкіри, стимулює відновлення колагенових волокон)

🔹 Вітамін Е (Tocopheryl acetate) (зволожує, робить шкіру еластичнішою; має антиоксидантну дію, захищає клітини від пошкоджень, викликаних УФ-випромінюванням).

Сироватка прозора та має гелеву консистенцію. У складі нема ароматизаторів, а запах інгредієнтів ледь вловимий.

Підходить вона для жирної, комбінованої та проблемної шкіри.

Наношу її на добре зволожену шкіру, а потім закриваю кремом (також давала під маску). Щодо нанесення є нюанс – багато не завжди добре. Для нанесення на обличчя достатньо одного натиску помпи, цю краплинку потрібно гарно розподілити (якщо здається, що мало і можна дати ще, то скоріш за все так лише здається). При більшій кількості сироватки можливий ефект скатування (вона гелева 😊)

Користуюсь сироваткою щоденно. Або зранку та ввечері, або лише у ранковій рутині. Замінювати поки на щось інше не планую і тішить, що засіб дуже економний, а флакончик, порівняно зі стандартними сироватками великий.

Що ж за такий чарівний ефект?

  • Одразу після нанесення сироватки шкіра на вигляд і дотик гладкіша, пори виглядають більш звуженими. Відчувається незначна матовість (у мене жирний тип шкіри, тож для мене це вау-ефект)
  • Протягом дня шкіра не так сильно блищить
  • При тривалішому використанні тон обличчя стає рівнішим

Тож мої потреби сироватка закриває і я рада, що познайомилась з цим засобом.