Juliya

Як відростити ДОВГЕ та ЗДОРОВЕ волосся? Частина 3: шампуні, маски, кондиціонери, скраби.

Як відростити ДОВГЕ та ЗДОРОВЕ волосся? Частина 3: шампуні, маски, кондиціонери, скраби.

У попередніх дописах я розповідала про щітки, резинки ЧАСТИНА1:

https://club.makeup.com.ua/post/34659/

А також про незмивні засоби спреї, термозахист ЧАСТИНА 2:

https://club.makeup.com.ua/post/34681/

Сьогодні ЧАСТИНА 3, в якій я покажу і розкажу про шампуні, маски, кондиціонери якими користуюсь в даний момент і що мені підходить під моє пухнасте, тонке, фарбоване волосся.

Шампуні обов'язково наносьте лише на шкіру голови! Не треба його наносити на довжину. Там має лише стікати піна, щоб не пересушити його. Щодо моїх останніх фаворитів...

  • Про шампунь для інтенсивного відновлення L'Oreal Professionnel Serie Expert я робила окремий допис:

https://club.makeup.com.ua/post/34207/

Як відростити ДОВГЕ та ЗДОРОВЕ волосся? Частина 3: шампуні, маски, кондиціонери, скраби.

Він підходить для ослабленого тонкого волосся. Рекомендую!

  • Наступний шампунь від Kerastase я просто обожнюю. Також робила детальний допис про нього. Він має неймовірну піну.

https://club.makeup.com.ua/post/34414/

Але перед нанесенням шампуню, десь раз на 3 миття я роблю скрабування шкіри голови з Top Beauty скраб для шкіри голови з протеїнами пшениці.

Це крута штука для тих, у кого часто жирніє шкіра голови чи ви просто любите відчуття супер-чистої шкіри. Так можна відлущіти ороголілі частинки, позбутись лупи, якщо вона у вас є. Особисто мені він подобається, але НЕ в якості регулярного застосування, а як додаткове піклування.

Консистенція досить густа, часточки дрібні, шкіру не травмують. Аромат солодко-кислуватий.

  • Коли скрабу мені не достатньо я можу використати шампунь від Hollyskin . Він глибоко очищує. Має цікавий рожевий колір і досить рідку консистенцію. Піниться не так добре, але гарно промиває шкіру голови. Завжди її мию два рази. Для мене це обов'язкова умова.

Після скрабу і шампуней обовязково треба нанести маску на всю довжину волосся, окрім коренів. На шкіру голови маску наносити неможна! Тримайте її хвилини 3-5.

Зараз у мене маска від Лореаль L'Oreal Professionnel Absolut Repair. Люблю її. Більш детально писала про неї тут:

https://club.makeup.com.ua/post/34405/

Після маски в моєму догляді обовязково йде кондиціонер. Зараз у мене їх два. Перший від L'Oreal Professionnel Absolut Repair. Він не бюджетний, але чудовий. Має жовтий колір, досить густу консистенцію, приємний аромат. Тримайте його хвилини 3-5. Волосся після нього дуже гладеньке, зволожене. Однозначно крутий засіб, рекомендую!

Відкриття цього сезону для мене це бюджетний кондиціонер від Pantene Pro-V Thick&Strong. Дуже зручна упаковка і дозатор. Упаковка зроблена з м'якого пластику, тому кондиціонер можна легко вичавити. Також дуже зручна кришечка, яку легко відкрити навіть вологими руками. Об'єм - 275 мл. Аромат неймовірний, нагадує жуйку. Я такі дуже люблю. І що круто, аромат залишається на волоссі ще деякий час після сушки. З багатьма більш дорожчими продуктами такого немає! Тому, для мене це дійсно було великим плюсом. Волосся після нього дуже приємне на дотик, мяке, гладеньке і блискуче. Гарно розчісується. Подивимось, як з часом буде виглядати волосся, коли я закінчу тюбик. Але зараз я ним дуже задоволена. Особливо враховуючи його вартість.

Обов'язково після миття обережно промокніть волосся рушником, але не тріть його. Потім одразу сушіть волосся феном. Не чекайте поки воно саме висохне, бо вода випаровуючись буде розкривати чешуйки і робити його не таким гарним. Фен навпаки їх закриває! Це МІФ, що природня сушка волоссю корисна! Перед феном використовуйте незмивні засоби і термозахист. Я про це писала в 2 частині. Бережіть своє волосся!

Дякую за увагу. До нових зустрічей!