Marinka🌈Rainbow

Професійна лінійка для волосся яку я відкрила для себе завдяки клубу

Професійна лінійка для волосся яку я відкрила для себе завдяки клубу

Всім привіт ❤️

На минулому тестуванні деякі дівчата отримали можливість випробувати на своєму волоссі дуже класні засоби від L'oreal Professionnel і декілька тижнів стрічка була наповнена красою) До цього я задивлялась на бренд і не наважувалась замовити . Та безліч позитивних вражень переконали мене ) Найбільше мені захотілося спробувати золоту маску для інтенсивного відновлення і в пару до неї я взяла шампунь з лінійки Absolut Repair ✨

Свій допис я хочу розділити на дві частини. В першому дописі розповім про шампунь,в другому - про маску.

Професійна лінійка для волосся яку я відкрила для себе завдяки клубу

"Подаруйте пошкодженому волоссю енергію та сяяння з професійним шампунем всесвітньо відомого французького бренду L’Oreal Professionnel. Засіб насичує волосся корисними поживними речовинами пшениці та кіноа, надає йому глибокого приємного аромату. Флакон на 100 % складається з пластику, який можна переробити (крім кришки та етикетки).

Завдяки особливому поєднанню екстрактів золотого кіноа та пшеничних протеїнів засіб усуває пошкодження волосся аж на 77 %, дарує йому ніжність, м’якість і аж у 7 разів більше блиску.

Властивості:

  • зменшує пошкодження поверхні волосся на 77 %
  • забезпечує в 7 разів інтенсивніший блиск волосся
  • інтенсивно живить та зволожує волосся
  • запобігає ламкості волосся, зцілює посічені кінчики
  • розгладжує волосся, роблячи його м’яким і ніжним на дотик
  • ретельно очищає волосся від бруду

Діючі інгредієнти: золоте кіноа — глибоко відновлює пошкоджені ділянки волосяного волокна

  • пшеничний протеїн — вирівнює поверхню волосся та сповнює його блиском

Шампунь знаходиться в пластиковій пляшці. Об'єм 300 мл , але флакон виглядає доволі компактно і візуально здається що там менше )Дизайн лаконічний без зайвих надлишків. Кришка відкидна фліп-топ , дозатор - невеличкий отвір. Додаткового захисту зсередини немає. На зворотній стороні на етикетці є вся необхідна інформація з перекладом.

Консистенція середньої густоти, він швидко розтікається по долоні , проте не як водичка.

Шампунь ніжного перламутрового кольору з великою кількістю дрібного сріблястого шиммера. Візуально це дуже красиво виглядає.

Аромат смачний,парфумований,його приємно відчувати при користуванні і потім на волоссі. Доречі маска посилює цей аромат.

Поки фотографувала, спіймала в долоню веселку 🌈

В мене довге волосся, жорстке , пофарбоване, маються пошкодження. По довжині воно достатньо сухе, і ламке, шкіра голови навпаки проблемна, чутлива, схильна до висипань та дерматів. Якщо засоби не підходять , одразу з'являється лупа. Волосся сильно плутається, тому я шукаю догляд який в першу чергу розгладжує його поверхню ,запобігає ламкості та м'яко діє на шкіру голови.

Я наношу шампунь на корені волосся, масажую та розподіляю залишки по всій довжині. Піниться шампунь достатньо добре, створюючи об'ємну кремову піну. Розхід у нього середній, на одне використання виходить приблизно 10 мл,якщо промиваю двічі то мл 15-20.

В процесі миття одразу помітно що волосся стає м'якішим та блискучішим, воно як рівне полотно, при тому що шкіра голови відчувається чистою аж до скрипу. Як на мене це ідеальний варіант для мого типу .

Для того щоб показати результат на волоссі лише після шампуня , я не використовувала ані бальзам,ані маску. Висушила природнім шляхом.

Ефект просто неймовірний! Давно я не бачила щоб моє волосся так самостійно вкладалося після миття. Ніякої неслухняної копни, просто рівна та блискуча хвиля. Його можна було розчесати навіть вологим , воно легко піддавалося гребінцю. Після того як висохло, волосся яке зазвичай жорстке, залишилося на дотик ніжним та м'яким,ефект baby hair. Також з'явився об'єм, зачіска виглядає "легкою" та повітряною. Шампунь підійшов для фарбованого волосся, він не вимиває фарбу,а наче навпаки посилює яскравість. Підводячи висновки,хочу сказати що шампунь L'oreal Professionnel Absolut Repair для відновлення пошкодженого волосся виправдав очікування.

А в тандемі з золотою маскою я отримала ефект як після салонного догляду.

Дякую за увагу 🤗