Zera Khaibulaeva

Маска ананас Superfood від Garnier

Маска ананас Superfood від Garnier

Я часто купляю продукти по відгуках і ця маска не стала вийнятком.

Моє волосся потребує постійного живлення та зволоження. Тому я завжди мию голову з використанням або шампуню, або таких засобів" 3в1".

Тут великий об'єм: 400 мл. Тож мені її вистачить надовго, і я тішусь, що такий об'єм не піде на смітник, адже, в загалом, маска мені підходить.

Але мені саме таке упакування не дуже імпонує, я не люблю лізти рукою і набирати так продукти, мені зручніше їх видавлювати на руку.

Консистенція середньої густини, не тече по руці, але і не густа.

Маска ананас Superfood від Garnier

Тепер про аромат. Він мене занурив у студентські роки, адже нагадав мені один парфум. Мені пахне Avon Luck. Так, так, чомусь саме так. І цей аромат довго залишається на волоссі.

Виробник вказує, що склад маски на 97% з рослинних та натуральних компонентів. Тут навіть не треба перевіряти, на банці склад розшифрований. Тож лишається тільки вірити☺️

Виробник пропонує 3 варіанти використання:

- як маску

-як бальза-ополіскувач

-як незмивний догляд.

Я надаю перевагу другому методу, він мені видавався оптимальним, зазвичай швидко мию голову і не можу довго тримати як маску, а не змивати теж собі не дозволяю 😀

Тож я мию двічі волосся, наношу на всю довжину маску, тримаю хвилину і змиваю.

Ця маска помʼякшує волосся, надає йому сяйва і ще аромат парфуму. Ох, дійсно 3в 1☺️

Отже, для маски з масмаркету і за таку ціну, я нею задоволена. Це кращий варіант, ніж був в мене нещодавно, де в смітник пішло 500 г маски за значно дорожчу ціну.