diavishe

✰ знайомлюсь з продукцією від Mermade ✰

✰ знайомлюсь з продукцією від Mermade ✰

Моє знайомство з Mermade почалося з wow box, де представлені декілька популярних продуктів бренду. Я вважаю, це прекрасний формат аби затестити продукцію і переконатися, чи вона відповідає вашим бажанням!

Дизайн мімішний, мінімалістичний та ніжний 💕, я дууже люблю коли косметика естетично виглядає, бо для мене це вже половина першого враження про продукт ✧.*

🌸 Міст для тіла Sweet Sorbet

Пакування зручне аби брати з собою в сумочку, або кинути в косметичку. Дозатор стандартний, ставлю йому + за те, що він не протікає.

Сам міст швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного або липкого відчуття.

Єдине, що мені так довго муляло - це його аромат!!)) Я ніяк не могла згадати що він мені нагадує, але завдяки SomovaFM питання все-таки було закрито 😂

Аромат дуже приємний і солодкий, я такі полюбляю. Не перенасичений або нав'язливий, ідеальний для щоденного використання.

Стійкість як для міста - гарна, після ранкового нанесення, по обіді його ще можна почути 😋

🫧 Гель для душу Daydreamer

Гель парфумований, має дуже ніжний квітковий запах, але, по моїм спостереженням, розкривається більше та стає насиченішим при контакті з водою, і ще й приємно наповнює ванну солодким ароматом 😊

Для мене важливо що він не пересушує шкіру, а після душу залишає легкий аромат.

Також, має приємну консистенцію, не занадто рідкий. Доволі економний, тому що з невеликої горошинки утворює піну і добре очищає шкіру.

🎀 Крем для рук Wanderlust

Справжня родзинка цього огляду!💖

Якщо ви колись стикались з проблемою пересушених рук, то скоріш за все, хоча б раз купували крем від нівеа (ту саму велику баночку)). Він справді справляється зі зволоженням на ура, але все чого я торкалась також ставало неймовірно зволоженим та жирним 😂 Саме через те що він дуже масний, я дуже рідко його використовую, але схоже цьому нарешті знайшлось рішення!

Після крему від Mermade ручки стають м'якими та гладкими. Текстура крему щільна, ПРОТЕ він вбирається буквально за 1-2 хвилини, не залишаючи жирної або липкої плівки.

Оцінив навіть мій хлопець, з яким ми тепер ділимо крем по черзі 😄

Окремо хочу виділити пакування.... він створений аби бути на головній стрічці пінтерест 💅

Можу сказати що це один з найкращих кремчиків для рук якими я користувалась!

Загальні враження про Mermade - супер позитивні! 😇

Від цієї меега естетичної упаковки до неперевершених ароматів, всі 3 продукти потрапили просто в серденько❤️