SPF NEXTBEAU фізичні фільтри,зволоження і комфорт
Крутий SPF50+ за 119 грн-це можливо?👀
Перш ніж відповісти на це питання пропоную детально розглянути склад і власні відчуття.
P.S. Так, нову фотосесію крему я не робила) Але текстуру намагаюсь передати
MOIST SUN CREAM SPF50+ NEXTBEAU
Я маю комбіновану шкіру схильну до сухості і до появи комедонів. Можу назвати шкіру чутливою. Сухість надмірна чи комедони проявляються саме від засобів, які мені не підходять.
І зазвичай це реакція на олії,диметикон і подібне.
Тому в засобах для обличчя я стараюсь перевіряю склад, я ще вчусь і вивчаю компоненти.
А він тут безкінечний, тому я додам його весь і дам загальну характеристику. Кожна вже самостійно проаналізує
УВЕСЬ СКЛАД:
Water(Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol
Methoxyphenyl Triazine, Terephthalylidene Dicamphor
Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Ceteareth-20, Titanium Dioxide, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polyhydroxystearic Acid, Chlorphenesin, Sodium Polyacrylate, Aluminum Hydroxide, Fragrance(Parfum), Tocophery Acetate, Hydrogenated Polydecene, Stearic Acid, Ethylhexyglycerin, Isostearic Acid, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Sorbitan Trioleate, Disodium EDTA, Trideceth-6, Limonene, C11-13 Isoalkane, Alpha-Isomethyl lonone,Centella Asiatica Extract, Linalool, Sodium Hyaluronate(20ppm), Polygonum Cuspida-
tum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Toco-pherol, Myristyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Camellia Sinen-sis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydroxypropyitrimo-nium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer,
Potassium Hyaluronate
Декілька не дуже гарних компоненти:
🔴 Ethylhexyl Methoxycinnamate- високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Вводиться як спеціальна добавка до зволожуючих кремів, губних помад, манікюрних лаків, шампунів, засобів для засмаги. Рідкий UVB фільтр. Під впливом ультрафіолетового випромінювання він може розпадатися на компоненти, що викликають подразнення, і ефект, який можна зменшити, якщо його правильно інкапсулювати. Він краще працює у формулах у поєднанні з оксидом цинку. Було показано, що октиноксат проникає через шкіру, що призводить до системної абсорбції.
🔴Fragrance,Alpha-Isomethyl lononе, Limonene, Linalool - Віддушка парфумерна.
ЗВОЛОЖУЮЧІ КОМПОНЕНТИ:
Hydroxypropyitrimo-nium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer,
Potassium Hyaluronate
АНТИОКСИДАНТИ:
Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract
Екстракт ромашки і розмарину мають антибактеріальні властивості та антигрибкову активність, тонізують шкіру, освіжають, стимулюють кровообіг, мають антисептичні та протизапальні дії, знімають подразнення шкіри
Tocopheryl Acetate - Ацетат токоферолу є одним із багатьох типів вітаміну Е. Як і інші форми вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри. Це включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.
ОСВІТЛЕННЯ:
Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract
Екстракт кореня голої солодки. Екстракт кореня голої солодки, також відомий як олія кореня солодки, являє собою олію, що добувається з рослини солодки. Солодка пропонує наступні переваги для нашої шкіри:
• Зменшує вміст меланіну при нанесенні на шкіру і тим самим зменшує пігментацію шкіри;
• Діє як протизапальний засіб для зменшення свербежу та запаленої шкіри;
• Використовується в якості антибактеріального засоба;
• Будучи сильним антиоксидантом, екстракт олії кореня солодки допомагає захистити шкіру від сонця і впливу вільних радикалів, викликаного забрудненням.
Солодка вважається одним з найбезпечніших засобів для освітлення шкіри з найменшою кількістю побічних ефектів.
ЗАСПОКОЄННЯ
Scutellaria Baicalensis Root Extract - Містить флавоноїди, у складі яких похідні апігеніну, лютеоліну, скутелляреїну, ізоскутелляреїну, картемідину та ізокартемідину. Коріння містить дубильні речовини, ефірну олію, алкалоїди, крохмаль, пірокатехін смоли, ефірні олії, комплекс флавоноїдів та глікозидів. Коріння Ш.б., поряд з травою петрушки кучерявою та прополісом, є найбільш цінними джерелами флавонів. Екстракт коріння Ш.б. має антимікробні, антиоксидантні, протизапальні та антибактеріальні властивості, сприяє проникненню в шкіру інших активних компонентів
Centella Asiatica Extract - стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину. Нейтралізує вільні радикали. Одна з вивчених рослин, антиоксидантна активність при зовнішньому застосуванні доведена
Тобто в складі є і гарні компоненти, і не дуже. Тут вже кожен обирає сам для себе.
МОЇ ВІДЧУТТЯ, ТЕКСТУРА, УПАКУВАННЯ
УПАКУВАННЯ:
Зручна, мінімалістична туба, з маленьким носиком, надійною кришечкою в блакитно білих відтінках. (Що натякають нам на зволоження)
Склад присутній лише на картонній коробці. На самій тубі все корейською і англійською мовами. Складу я не знайшла (хоча може це склад корейською написаний)
55 мл, за 119 грн на знижці (без знижки 199)
Термін придатності 12 місяців і виготовлено в Кореї
ТЕКСТУРА, АРОМАТ
Крем дуже легкий, він не схожий на флюїд при витисканні, але саме так відчувається. Білого кольору з ароматом крему. От якщо ви згадаєте старі мамині креми, він ось такий аромат має. Не можу сказати, що поганий бо це все індивідуально. Але вивітрюється зі швидкістю світла. Також він не вибілює. Так він білий одразу, але всмоктується і не помітний на обличчі. Дуже ніжний від тепла рук розтікається, легко наноситься.
МОЇ ВІДЧУТТЯ
Чи не найголовніше у відгуках саме власні відчуття.
Він справді зволожує, я дуже не люблю спф креми. Платити від 1к за спф мене душить жабка, бо я не виходжу майже на вулицю, а бюджетні реально майже всі не дуже. То висипає, то жирнить, то виїдає очі, то вибілює
Тут ми зійшлись з ним. Я не плачу від нього, не відчуваю абсолютно нічого окрім зволоження, нема ось цієї присутності крему на обличчі.
Тому мені він дуже сподобався і я повторю його, повторю BB і взагалі хочу спробувати майже всі позиції цього бренду.
ВИСНОВКИ.
Такий вигляд на моїй шкірі
Так, тут не ідеальний склад-це очевидно,бо за ідеальну якість треба платити багато. Але за свою ціну він хороший, від нього мене не висипало, не зʼявилось жодної негативної реакції.
І це великий успіх!
Тому якщо ви шукаєте щось таке бюджетне і вам підходять фізичні фільтри-пробуйте
Обіймаю 💌
Коментарі (0)