Yana

Відчуття шовку на обличчі

Відчуття шовку на обличчі

Найневагоміший і при цьому ефективний тон для моєї шкіри.

Відчуття шовку на обличчі.😍

У пошуках ідеального тонального засобу я випадково натрапила на бренд Sensai. Наслухана про японську якість та їхню прискіпливість по відношенню до всіх складових у косметичних засобах.

Пакування досить стримане, я б сказала у японському стилі.

Флюїд дуже рідкий, майже як вода. Він дуже легко розподіляється по шкірі.

Аромат, легкий, дуже ніжний і ненав'язливий. Я сказала б, що це квітково-пудровий запах. Він абсолютно нестійкий, та й при нанесенні я його рідко відчуваю.

У мене відтінок LS203 Natural beige. Тон досить нейтральний, багато кому підійде.

Тональний засіб просто нереально крутий. Тон шкіри вирівнюється моментально, але на серйозні недоліки доведеться нашарувати. Фініш виходить сяючим, але дуже природній. Так само не можу не відзначити, що у флюїді є окремі світловідбиваючі частинки, але вони виглядають на обличчі доречно. Також хочеться відзначити, що незважаючи на те, що флюїд досить рідкий і легкий в ньому достатньо пігменту, через що він круто перекриває.

На обличчі відчутвається комфортно, і я часом забуваю, що на мені є тональний засіб. Пори згладжуються і анітрохи не підкреслюються. Лущення не підкреслює. У дрібні зморшки не скочується. При цьому добре фіксується, можна не припудрювати.

Стійкість шикарна!

Я задоволена тоном від Sensai на всі 100% !!!

Відчуття шовку на обличчі
Відчуття шовку на обличчі