Iryna Koval

#thatIWonTheGeneticLottery

#thatIWonTheGeneticLottery
#thatIWonTheGeneticLottery
#thatIWonTheGeneticLottery
#thatIWonTheGeneticLottery

Вирішила приєднатися до ініціативи прекрасної Матвієць Яна 🐱 та відкритися перед вами трішки більше.

Виграла:

  1. Форма обличчя, за яку я часто отримую компліменти, стосується чітких кутів обличчя. "Кути Джолі" передалися мені від моєї матусі.
  2. Брови. Від природи у мене густі та темні брови, тому тут я економлю на косметиці для брів та різних б'юті-процедурах, і мені достатньо лише вкласти їх гелем.
  3. Очі. Мені подобається колір та розмір моїх очей. А ще на райдужці мого правого ока є маленька родимка, на яку люди часто звертають увагу та роблять компліменти.
  4. Красива нігтьова пластина. Я спокійно відмовилася від гель-лаку і мені дуже подобається натуральний вигляд нігтів.

Програла:

  1. Волосся. У мене пряме та не дуже густе волосся, яке постійно заплутується та виглядає, наче дитяче, таке ж легке та тоненьке. Тому я роблю великий акцент саме на доглядовій косметиці для волосся, щоб хоч якось приборкати його.
  2. Шкіра. Моя шкіра надзвичайно чутлива і схильна до куперозу. Намагаюся не експериментувати з доглядом та використовую максимально лагідні засоби.
  3. Зір. З дитинства у мене поганий зір -4,75. Мрію про лазерну корекцію зору, але поки дуже боюся. Дівчата, хто робив, діліться враженнями.

Кожна людина отримує у спадок різні генетичні риси, які можна сприймати як переваги або недоліки. Важливо приймати себе таким, який ти є, і знаходити красу у всіх своїх особливостях. Насолоджуйся тим, що ти маєш, і дбай про своє фізичне та емоційне благополуччя. Люби себе і своє тіло, оскільки саме воно є унікальним і неповторним!

P.S. Дівчата, трішки пропадаю зі стрічки, вибачте, що не так активно лайкаю та коментую ваші дописи, скоро повернуся ❤️