Ксенія 💫

#thatIWonTheGeneticLottery

#thatIWonTheGeneticLottery

Приєднуюся до челенжу від кудряшки Матвієць Яна 🐱. Давно не робила цього вже🙄

Дівчата, зізнатися, ви дали над чим подумати..

Більше навпаки - в чому я "пролетіла як фанєра"? бо.. (відповідь вкінці).

💠Зріст.

Я завжди обожнювала свій зріст. Та що там. Якщо можна б було, я б не проти ще декілька см).

Виявляється, я сама "низенька" у сім'ї. Мій зріст 172см. До сьогоднішнього дня я навіть не задумувалася про це, бо мені навпаки казали, що висока. Плюс моя окрема любов до шпильок 👠 добавляла свого).

💠Волосся.

Його я ніколи не фарбувала, ні керотинила, ні ботоксила 😅. Нічого. Просто мию і підстригаю. Боже, як я сумно живу 🙈. Хоча ні, збрехала. Була одна нещасна спроба "укріпити" хною(хоча навіщо і сама не знаю, бо ніколи не страждала що чогось йому не вистачає. Але подруги робили, то чого б і собі не спробувати), яка на корню і завершилася після вимиття тієї самої хни.

А ще мене один час (та шо там час.. не один рік) все муляло перефарбуватися в якийсь рудий відтінок, точніше підсилити свій натуральний. А так як я не змогла обрати, то на тому всі ідеї і залишилися ідеями. Попустило 😁.

Сама структура волосся схожа від мами, а колір кажуть один в один тітки батька.

Тепер ці 2 поєднання передалися моїй старшій доні 💔, чому я безмежно щаслива!

💠Вага.

Також все рівно і сумно 😁, і не цікаво і тут. Все життя вага однакова до 55 кг. Ніколи не змушувала себе ні дієтами, ні тренуваннями. Реально, тут фортонуло. Бо я лінива в цьому плані просто страшно 🙈. Щоб ви розуміли мій рівень ліні - я на завдання в школі по фізичному вихованню на дистанцію по кросу, вчительці відразу казала - "ставте відразу 2, я нікуди бігти не буду ". Хоча при цьому відходила на гімнастику 4 роки в кайф!

💠Очі.

Колір очей в мене не постійний, чи точніше відтінок. Вони то зелено-сірі, то в блакитний, то просто сірі. Причому усі бачать їх по-різному, але на сонці вони максимально з блакитним відтінком 😍. Це від тата, напевно, у нього блакитні, у мами - карі.

💠Шкіра.

Не проблемна. Не пам'ятаю, щоб у когось з батьків були якісь висипання.

Повноцінний догляд в мене з'явився в 30 років (корейська система), до цього було а-ля "Зелена аптека" крем, тонік і це мене більш ніж задовольняло.

Якщо ж говорити про те, що може впливати на погіршення, то я, мабудь, "дивна", але мене ніколи не тягнуло ні на чіпси, ні газировку, цукерки.. Я і досі це все не люблю. Але випічку люблю 😅. Обожнюю! Але також по троху.

💠 Вії.

Хоча вони і світлі, зате вони є. Блондинки мене зрозуміють.

Я коли фарбую, кожного разу(їй богу 😁) - "та ну, Ксю, в тебе є вії! Та ще й непогані".

💠 Ноги. Руки.

Ноги такі ж довгі, як і руки 😁. І це тільки величезний плюс)! Нє, іноді довжина моїх рук потребує зайвої тканини у виробників, але зараз з цим зовсім нема вже питань.

💠Груди.

Ох, до годування малечі вони були шикарні 😅.

Зараз також не біда повна, але сумую за тими.. пишними 😁.

Мій особистий лайфхак - поменше бюстгальтерів у вашому житті.

💠О! Згадала про розмір ноги.

Вважаю, що також пощастило, бо маю 38( до вагітностей був 37). У мами також довго був 38-й, з віком стала нога ширша і більша.

Ну а тепер про те, де трошки 🤌доля вирішила "їй і так багато чого перепало, то хай буде як є" :

💠 З дитинства маю ластовиння, через що в школі - "рижий, рижий...конопатий ". Також колір волосся був більш золотавим в дитинстві. І мультфільм відіграв свою роль, що неабияк на мені відображалося у вигляді комплексу. Причому, я сама і не знала про те ластовиння, поки не "тикали" ним.

💠Брови.

Ох, ці брови. Моя нагорода. В кого вони такі "гарні" навіть не знаю. Тато світленький, але брови густі. Мама взагалі в мене шотенка і також густі брови.

Донечка по ітогу - 3 волосиночки світлюсенькі. Їх не 3 прям, але хотілося б мати ситуацію краще).

💠 Через мою світлу шкіру і відсутність мізків у дитинстві, я засмагала як могла 🙈 на пекучому сонці і звісно що без захисту. Через що зараз маю пігментацією скрізь. Біда.

Зараз бережу, що маю.

Чесно кажучи, я не пам'ятаю, щоб переймалася тим, що на чиюсь думку "не так". Мені завжди було все рівно.

Тому, приймайте свої недоліки як унікальну особливість, які можуть спокійно бути вашою окрасою!

Обійняла 😘.