Skomska Olya

Еліксир для вашого волосся від ●Dott●

Еліксир для вашого волосся від ●Dott●

Бренд Dott все частіше з'являється в нашій стрічці на платформі make up ♡

Мене це дуже радує, адже це наш українсткий виробник, який поєднує в засобах дієві формули та естетичне пакування і я хотіла б , щоб про нього дізналось більше моїх знайомих, адже коли я про нього розповідаю, у відповідь чую, що вони і не знали про такого бренд....

Я отримала - парфумований мультифункціональний спрей для розгладження волосся з гідролізованим шовком і гіалуроновою кислотою від бренду Dott.

Перше, що звісно вразило - це естетичний флакон .

Я просто залипла , довго розглядала його, крутила в руках , це ніби витвір мистацтва - водночас мінімалістично і дуже стильно .

Відчуття ніби тримаєш чудодійний еліксир ) але можливо це так і є ) це еліксир для волосся)

Отже про засіб :

Об'єм : 350 мл

Вартість : 700-800 грн

Дизайн :

Мінімалістичний, красивий .

Флакон має круглу основу на якій витиснено назву бренду DOTT, та продовгувату, циліндричну форму зверху (на ній розміщена етикетка із всією необхідною інформацією).

Зручний дозатор в срібному відтінку, який закривається прозорою кришечкою.

Що важливо - дана тара підлягає повторній переробці.

Еліксир для вашого волосся від ●Dott●

Засіб має неймовірно красивий бірюзовий відтінок.

В спокійному стані пляшечки - спрей ніби розділяється на дві консистенції та виглядає, як двохшаровий.

Нижня частина бірюзова та водяниста, а верхня білого кольору (нагадує легку піну).

Трішки потрусивши флакон ми отримуємо однорідну консистенцію легкого бірюзового відтінку.

Склад : Aqua, Isododecane, Dimethiconol, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Phenyl Trimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium -10, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phen

Спрей створений на різних формах гіалуронової кислоти, які виконують зволожуючу дію, та допомагають утримувати вологу всередині волосся. Гідролізований шовк полегшує розчісування та укладання волосся.

Дозатор зручний, легко нажимається , рівномірно розпилює спрей ( не плюється, не тече)

Спочатку аромат відкривається нотками кардамону та свіжим, цитрусовим запахом грейпфруту, освіжаючи волосся, завдяки пряному ветиверу та бурбонської ванілі аромат стає глибоким, теплим, та затишним.

Мені подобаєть, що спрей парфумований і цей аромат можна відчувати протягом дня , та насолоджуватись , декілька раз на день нюхаючи своє волосся, ахах)

(можливо колеги вже думають, що я дивна, але мені хочеться носиком просто впертись в своє пасмо)

Даний спрей є третім етапом догляду .

В ідеалі використовувати комбінацію засобів від Dott - шампунь+кондиціонер+спрей.

Я ж маю лише спрей, тому зробила наступне:

я розумію, що моє волосся не вибагливе, але воно буває інколи неслухняне, плутається, та пушиться, якщо не наносити маску, або кондиціонер. Щоб протестувати спрей я просто помила голову шампунем(CP1), більше нічого не наносила , висушила волосся, та взяла гребінець із щільнорозміщеними зубчиками, щоб прослідкувати ефект .

На початку відео видно, що впринципі волосся має нормальний стан, але трішки пушиться, кінчики заплутані, гребінець періодично застряхає.

Далі я беру даний спрей від Dott, наношу необхідну кількість , прочісую та даю пару хвилин, щоб волосся підсохло.

Повторно проводжу гребінцем по волоссю , та відчуваю, що воно стало слухняним, більше не плутається, менш пухнасте, зволожене, легко розчісується і приємно пахне, аромат тримається протягом дня.

Я дуже задоволена даним спреєм, що по результату, що по враженнях в процесі користування, адже рука постійно тягнеться до цієї красивої баночки , це вже як ритуал , який приносить задоволення!

Тепер хочу мати повний комлекс засобів , та продовжити знайомство із Dott, адже він вартий уваги🩵 .