Yuriivna 🌸

Сухий шампунь Balea

Сухий шампунь Balea

Часто трапляється так,що немає часу повноцінно помити голову,або відключили воду,або інша причина.Тому сухий шампунь це класна річ,якою я почала користуватися відносно недавно.Не користуюсь на постійній основі такими засобами,але він має бути у разі ситуацій коли треба виглядати добре,а часу зовсім немає,або просто освіжити зачіску.
Я закінчила першу пляшку від популярного Batiste,доречі я вже писала про сухий шампунь від цієї фірми,з вишнею

https://club.makeup.com.ua/post/22022/
А наступну пляшку відклала,тому що перейшла до тестування шампуню від Balea.
Перейдемо все ж таки до нього,бо сьогодні допис присвячений безпосередньо Balea.

Аромат
Не всі сухі шампуні мають гарний аромат,я особисто не зустрічала таке явище,але зустрічала коментарі щодо цього фактору. Саме ця версія,що у мене зараз,є лімітованою,але я не проти такого аромату як для шампуню й надалі.
Аромат є квітковим,приємним,насиченим та літнім.Спочатку він більш концентрований,згодом аромат затихає,проте на волоссі залишається та відчувається протягом дня,наче парфум на волоссі.

Дія
Шампунь загалом виконує свою функцію,волосся стає свіжим,має приємний аромат та з'являється об'єм,навіть не завжди такий об'єм після звичайного миття голови.

Я користуюсь цим шампунем однаково,як і Batiste,дотримуюсь одних і тих же самих нюансів нанесення,які важливі при застосуванні цього засобу.
Я розпилюю сухий шампунь,перед цим розподіляю волосся на проділи,після цього починаю розчісуватися.
Можна використовувати фен,щоб білі крихти,які утворюються після шампуню не були на волоссі.
Наносити шампунь потрібно невеликими розпиленням,в кінці дня,перед сном бажано помити голову звичайним способом,щоб уникнути свербіння,бо воно може виникнути.

Перший-це те,що порівняно з Batiste,шампунь від Balea,а саме ці білі крихти "вичесуються" гірше,тобто краще і справді мати фен під рукою.
Другий:не повторюйте моїх помилок,краще спочатку застосовуйте шампунь та зробіть зачіску,а потім вже одягайтесь,якщо ви збираєтесь на зустріч,прогулянку або захід.
Тому що,якщо одягнутися одразу,а потім приводити своє волосся до ладу,а особливо якщо ви будете в чорному худі,то "все пропало"😃
Ще одне - обов'язково розпилюйте сухий шампунь на відстані та робіть проділи,щоб якомога меньше потрапити шампунем на волосся.
Загалом якщо порівнювати ці два шампуні,то я більш схильна до Batiste.
Хоча,обидва шампуні мають гарний аромат та залишають його на волоссі,обидва виконують свою функцію,проте легше у роботі все ж таки з Batiste.А щодо Balea,це непоганий варіант,як можна побачити на фото,якщо виконувати певні вказівки,щодо нанесення,то можна залишитись без сивих пасм 🧓,проте знадобиться більше часу аніж все ж таки позбутися білих крихт 💭
На сайті немає самого такого варіанту,проте є інші аромати.