wowmom

Справжній фреш для обличчя! Моя нещодавня знахідка, яка одразу стала фаворитом!

Справжній фреш для обличчя! Моя нещодавня знахідка, яка одразу стала фаворитом!
Справжній фреш для обличчя! Моя нещодавня знахідка, яка одразу стала фаворитом!

Привіт, красуні!

Незважаючи на те, що кремові рум'яна з кожним днем стають все популярнішими, я все одно вважала, що це трохи не мій формат продукту. Чому? Тому що в мене були екземпляри, які роз'їдали тональний крем, або лягали плямами, або мені було важко контролювати пігментацію, бо або виходило дуже яскраво, або зовсім не помітно. Ще, як на мене, кремові рум'яна не мають такої стійкості, якої б мені хотілося. Мені, в принципі, подобались рум'яна у Lamel, з колекції Hope, але там досить специфічні віддінки, які я б не назвала універсальними.

Проте, я знайшла засіб, який підкорив мене по всім параметрам: це і віддінок, і легкість нанесення, і стійкість. Мова піде сьогодні про тінт для губ і щік Eveline Wonder Match. Одразу скажу, що на губи я його не використовую, бо в мене є для цього купа помад:-)

Справжній фреш для обличчя! Моя нещодавня знахідка, яка одразу стала фаворитом!

Віддінки цих рум'ян дуже гарні, і якщо вірити блогерам, то другий віддінок є повним аналогом кремових рум'ян Rare Beauty Hope.

Але я хотіла собі якийсь дуже яскравий та освіжаючий варіант на літо, тому і обрала віддінок 03.

І одразу скажу, що це саме те, що я шукала. Любов:-)

У цих рум'ян дуже зручна упаковка, бо нічого ніде не витікає, і не розмазується (думаю, багато хто здогадався, з якими рум'янами я зараз порівнюю Eveline).

Завдяки спонжику легко контролювати кількість засобу на щічках.

Дівчатка, ви тільки гляньте на цю "свіжатіну" (Господи, прости за те, що слова перекручую).

Але справді, віддінок, як на мене, дуже гарний, яскравий і освіжаючий.

Рум'яна можна розтушувати без проблем і вологим спонжем, але я частіше за все для цього використовую щільно набитий пензель з синтетичним ворсом.

Наносяться вони без плям, і також вони не роз'їдають тональний крем (перевіряла з багатьма варіантами).

А зараз буде інформація для тих, хто пише мені, що я наношу забагато рум'ян, і стаю схожою на "матрьошку" - МЕНІ ТАК ПОДОБАЄТЬСЯ:-)

Я люблю, коли рум'яна видно на обличчі, і коли їх багато. Я можу взагалі не фарбувати очі, губи, і все інше, але рум'яна нанесу 100%. Заздалегідь вдячна за розуміння.

Так от Eveline Wonder Match у 3 віддінку - це мій ідеальний рум'янець, який за три секунди перетворює мене з людини, яка працює, як коняка, бігає 24/7 по всім можливим справам, та не досипає, на людину, яка правильно харчується, висипається та не париться ніякими проблемами. Меджик якийсь!

Стійкість у цих рум'ян досить таки не погана, принаймні, в кінці вечора я все ще їх бачу на обличчі. Звичайно, вони тускнішають, але не критично. Фіксую я їх прозорою пудрою (в мене від Claresa, і вона просто топчик. Колись обов'язково напишу про неї допис).

Я так вражена кремовими рум'янами Eveline, що тепер дуже хочу ще і другий віддінок в колекцію.

Хто же не пробував - дуже дарма, серйозно! Мої щирі рекомендації!

Дякую за увагу 😘